• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

rekora mı koşuyoz ne
Konuyu Toplam 31 Kullanıcı okuyor. (25 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
sedna03, 68ozthen, asdes, asya27, bal_petegi, ciceklara, cicibela1, Ebrutanis, ecemnazz, EMOS26, esperanza, fstklsekey, greeneyes3543, ilksah, Katre83, kuncuk, melis91, mnwrglnc, Olala, PrensesPeri, SeYhN, shekerloo, toraman, _biyolog_, _Dersena_

ya hadi onu geçim.2 müşterilerimin simli assun çantası ve eladia yüzüğü var, onları yollasınlar bari bayrama kadar. soruyorlar haklı olarak ne zaman gelecek diye. hep mahçup oluyorum :95:

esperanza canm seninde mi eladia yüzükte sorun var..benmki de faturada yollandı yazıo ama bana yüzük filan gelmedi:2::2::2: avona msj attım cvp gelmedi....takım öncüme de söledim ses çıkmadı :2::2::2:

ilk kargo yarın gelse diğeride yarın kargoya verilse cumartesi gelse :D ne güsell olur yaaa ..he bu arada bornoz takımı da ütümde gelior fıstıklar darısı başınıza:)

fiorella yüzük hiç hoş değil acayip kaba oysa ne hoş duruyor katalogda.. kesinle almayın derim heleki elleriniz küçük parmaklarınız ince ise..

Şükür Misafirler de Gitti :D
Tatsızlıgın Son Bulmasına Sevindim :)

Hadi Canım Yükleyebilirsen Yükle de Bakalım Vukuatli k14 e :D
Yardım Edim Dicem de Korkuyorum Artık :D :D

esperanza canm seninde mi eladia yüzükte sorun var..benmki de faturada yollandı yazıo ama bana yüzük filan gelmedi:2::2::2: avona msj attım cvp gelmedi....takım öncüme de söledim ses çıkmadı :2::2::2:
önceden de 3 4 tane istemiştim. yollamışlardı neden yollamıyolar anlamıyorum bnde mail atım bari. sen mail atalı ne kadar zaman geçti acaba:12:

evet çok kaba parlaklıgı mükemmel ama kocaman bişi bir müşterim istemişti hiç olmadı iade için bekliyor yüzük :S

bende iade ettim tatlım ..kendimde begenmedim zaten müşterininde iade edelim demesini bekledim:D sonra müşteri o an çok güzel oldugunu söledi bende bozmak istedim bigün sonra geldi canım iade edelim dedi:D bende dedim haa söle ya seni bozmamakiçin bişide diyemedim bende begenmedim zaten edelim tabi:D:1::1::1::1::76::76:

bende iade ettim tatlım ..kendimde begenmedim zaten müşterininde iade edelim demesini bekledim:D sonra müşteri o an çok güzel oldugunu söledi bende bozmak istedim bigün sonra geldi canım iade edelim dedi:D bende dedim haa söle ya seni bozmamakiçin bişide diyemedim bende begenmedim zaten edelim tabi:D:1::1::1::1::76::76:

aynen bende valla teslim ederken bana geri dönecegini biliyordum :D

halbuki güzel görünüyordu. :96:

güzel ama kocaman orta boyu geldi en küçüğünü alsakta mümkün değil olmazdı

İlkşah'cım resimler için teşekkürler canım:66:
Anlaşılan k14'te hep paketler var keşke onun yerine 1 alana 1 bedava veya %50 indirim yapsalarmış daha makbule geçermiş.
k14'ten pek sipariş toplayacakmışım gibime gelmedi nedense çok aklım giden birşey olursa artık 75 tlcik yapmaya çalışırım.:)

Back