Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

elleriniz dert görmesin arkadaşlar..ama hiç beklediğim yılbaşı kataloğu değil hayallerim suya düştü..ben de paketten çok indirim wardır die umuodum

melekler devamı akşama vallahi bende de yok neyse siz bakın ben gidiim biras sims oynayım

merhaba kjzlar
eklediğiniz çok teşekkğrler emeğinize sağlık
ama ben pek beğenmedim hep paket olmuş. pek satıcağımı sanmıyorum

Eline k14 geçen arkadaşlar Aromadisiac bay ve bayan parfümde indirim var mı??
Bayan kokusu çok güzel ama erkek kokusu nasıl bilmiyorum güya demin sipariş girerken testerından verecektim unuttum.:96:

ellerine sağlık ilkşahcıımm ..beklediğim gibi değil umarım dğer yarısı güzeldir..insanların gözünde paket fiyatları büyüyor sanki tek biürüne o kadar verilecemiş gibidüşünüorlar ..

bende beğenmedim ne yalan söyleyim kızlar şu macix kaşmir dokusundaki fondoten nasıl kullanan varmı ? bir müşteri onu sormuştu bende yorum yapamadım

arkadaşlar elleriniz dert görmesin teşekkür ederim :) ben de little black merak ediyordum bu ay 26.90 alsam mı acaba diye ama 30 luk indirime gircekmiş zaten büyüğü k14 te indirimli mi acaba ?

tekrar sağolun kızlar...

kataloğun bu kısmını hiç beğenmedim ben.. hep paket var.. üstelik ingiltere yılbaşı kataloğuyla kıyaslayınca tasarımı bile çok dandik.. boşuna heves ettim galiba.. bakalım 2. yarısı nası olacak..

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
greeneyes3543, 68ozthen, alevesen, alici_bjk+, asdes, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, cicibela1, cosmic_c, Ebrutanis, ecemnazz, EMOS26, enigmas, esperanza, esteda, fstklsekey, GoldenLady, ilksah+, Katre83, kuncuk, meleknaz47, melis91, mltm44, mnwrglnc, sedna03, toraman, Turtamm, _Dersena_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…