• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benm ki dünden beri sevkiyata hazırlanıo:( normalde bugn kolimi açıo olmam gerekiodu..kargoya verilince hemen sitede gözüküo mu yoksa belli bi saatte mi giriyorlar işlemi?? bileniniz var mı kızlar??

Arkadaşlar şimdi 317 liralık sipariş girdim ama sürahi takımı ve Anew kampanyasından gelecek olan saat gözükmüyor.
Sipariş verirken gözükmesede gelir dimi:31:

gelicek yazıyorise mutlaka gelir belki üçbelki beş kampanya sonra şansına kalmış artık... ama ayıp cidden o hediyeler için ugraşıyoruz biz hevesimiz kursagımızda kalıyor..
ya hadi onu geçim.2 müşterilerimin simli assun çantası ve eladia yüzüğü var, onları yollasınlar bari bayrama kadar. soruyorlar haklı olarak ne zaman gelecek diye. hep mahçup oluyorum :95:

6 10.11.2010 14:35 Gönderi Araçtan İndirildi - Aksaray Transfer Merkezi Merkez Aksaray transfer merkezine gelmiş ama bugün ulaşmaz heralde bana :(

ayın 5 inde verdiğim 9 unda faturalanan siparişim bugun kargoya verilmiş henüz daha sipariş takibinde görünmüyor..az önce müş.temsilcisini aradım sorguladı kargoya verildi dedi... :D yarın gelir galiba..ee haliyle bi benimdeki verilmemiştir sizinkide kargoya verilmiştir..

ayın 5 inde verdiğim 9 unda faturalanan siparişim bugun kargoya verilmiş henüz daha sipariş takibinde görünmüyor..az önce müş.temsilcisini aradım sorguladı kargoya verildi dedi... :D yarın gelir galiba..ee haliyle bi benimdeki verilmemiştir sizinkide kargoya verilmiştir..

inş yarın büyük gündür ben çok sıkıldım kaç gündür evde patladım :22:

arkadaşlar elinde katalogu olan pırıltılı göz kalmelerinin indirime girip girmediğini bana söyleyebilirmi bir müsterim indirimdeyse tüm renklerinden alacakta :)

benmki daha kargoya verilmemiş pazartesi gece girmiştm püfffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa

cumartesi günkü siparişim daha bugün kargoda gözüküyo yuh diyorum artık :( faturada 8 inde kesilmşi..az daha bekleselerdi bi ayım vardı ödeme için 8.12 de teslim ederlerdi bana

Back