Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yanlış anlaşılma olmuş işte uzatmanın alemi yokki ballarım ya

yanlış anlaşılma var zaten hala warsa diosn cnm yaa lütfen sana nie bu kadr resimler bilmem neler yükleyim hatam olsa herşeyi kanıtladm bende eklisn senden ben silinmişm belliki benim silmem senin dediğin gibi olmuo

kızlar ortada yanlış anlaşılma varsa artık konuyu uzatacak bir durumda yoktur. maden yanlış anlaşılmış uzatmayalım artık. daha fazla uzatıpta kalp kırmaya gerek yok.sonuçta çoğumuz birbirimizi tanımasakta arkadaşız, tanımadan yorum yapmamız yanlış oluyor bu şekilde. bi de sonuçta internet bu yani ne zamn kopacağı belli olmuyor. pat diye hattan düşebiliyorsunuz haberiniz olmadan.
avon ürün paylaşımlarına devam lütfen. hadi bakalım :92:

Son düzenleme:
ya bende ütü istiyorum annemin ihtiyacı var ona ama 300de kaldım sürahiyle havlu seti geliyo. ilkşah ütü alırsan satsana bana cüzi bi fiyata

Hahaa siz en iyisi barter yapın.

Ya şu indirim broşüründeki ürünler neden biter ki ilk sayfadaki allık kalmamış hemde siparişti madem hemen bitecek o zaman bu broşürleri çıkartmayın herşeyi internete koyun ben oradanda satış yapıyorum.

Şu yeni fırçalı rujların 3 rengini çok beğendim alasım var ama ya beğenmezsem.

bi fıkrada benden gelsin ortamın yumusaması adına

Üç arkadas tren istasyonuna gitmisler. Içlerinden biri giseye yaklasip bilet almis ve trenin kalkmasina ne kadar zaman oldu sormus.
Bir saat on bes dakika...Arkadaslarina dönmüsaha çok var, hadi gidip su karsiki kafede çayiçelim... Oradan buradan derken lâf
lâfi açmis...Birden tren düdügüyle kendilerinegelmisler. Kosarak disari firlamislar ama,nafile...
Tren kaçmis..
Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman?Bir buçuk saat sonra...
Yine dönmüsler kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi. Kosmuslar ama bu defa da treni kaçirmislar.Bir saat sonra bir tren
daha varmis.
Dönmüsler kafeye... Ama bu kez uyanik duruyorlar.
Trenin sesini duyar duymaz kalkmislar ve kosmaya baslamislar. Içlerinden ikisi; biri bir vagona, digeri baska vagona zar zor yetismis... Üçüncü ise geride kalmis ve yetisememis...
Bir süre dövündükten sonra baslamis katila katila gülmeye.
Durumu gören istasyon memuru dayanamayip sormus:Hem treni kaçirdin hem gülüyorsun!
Nasil gülmeyeyim!... Onlar beni ugurlamaya gelmişlerdi..

bi fıkra dahaaaaaa

Gunun Fikrasi
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar.Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler.Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup,olmadığını merak eder.Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok.Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner.Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.Mehmet yanıtlar:Annemin almıs olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar:Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.Sevgiler oğlun Mehmet.Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir:Sevgili oğlum:Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendiyatağında yatıyor olsaydı,gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.Sevgilerle annen...

18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der

kızlar galiba yanlış anlaşılmalar olmuş herkes çırpınmış katalog ekleyebilmek için

sağolun arkadaşlar.. emeğinize sağlık..

peki kızlar kaçıncı sfda gelen kısımlar yoksa yarını bekliim mi

GÜZELLMİŞŞ SAğoll tatlımm para bazı kişilere tatlı geliyor valla ne şartta olursa olsun..

Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel" demiş.
"Haçan sen böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna-fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?
" Temel sakin, yanıtlamış:-"Ödeşmiş olurduk..." :)

bu sonuncu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…