- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.181
canım bir internet kazasına kurban gittiysem ben özür dilemeyide bilirim.zaten senin beni silmen sorun değil silebilirsinde ama resimleri alıp pat die çıkman böle bi düşünce yarattı.yapmadım diosan yapmamışsındır tabii kusura bakma kimseyi üzmek değil niyetim.bu foruma yakışmadı kızlar kusura bakmasın hiç kimse ben huyum kurusun biraz fazla önyargılıyım hayat karşı.bu yaşıma kadar çok aldatıldığım için
yanlış anlaşılma olmuş işte uzatmanın alemi yokki ballarım ya
shekerloo niye bu kadar uzatıyorsunnn
ama artık seni yanlış anlamaya başlıycam canım yaaa
yoksa iş güç arasında zor geldide kaytarmak için böyle bşy mi yapma gereği duydunn
yüklemek zorunda değilsin sende biliyorsun keşke istemeye istemeye yaptıysan ilkayıda kırmasaydınnn
hepimizin hevesi kursağında kaldıı
bakasım bile gelmedi yollanan linklereee
bakmadımda henüzzz alıntıladım kaldı
ilkşahcım bu sözüm sana kimse senin kadar fedakar olamazmış anlaşıldı yanii
kalsın cnm katolok falan
geldiğinde istersen koyarsın istemesende koymaa hiç sorun değilll
yanlış anlaşılma var zaten hala warsa diosn cnm yaa lütfen sana nie bu kadr resimler bilmem neler yükleyim hatam olsa herşeyi kanıtladm bende eklisn senden ben silinmişm belliki benim silmem senin dediğin gibi olmuo
ya bende ütü istiyorum annemin ihtiyacı var ona ama 300de kaldım sürahiyle havlu seti geliyo. ilkşah ütü alırsan satsana bana cüzi bi fiyata
darısı başıma inşallah
en iyisi kargolar gelene kadar bekelemek
fazla merak yaramadı bizlere:)
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır hastalanmadigini söyler. Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar kizin hamile oldugunu gösterir. Anne çildirmistir, bagirir çagirir ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum' der. Kiz telefon açar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önü...nde durur, içinden hafif kirlasmis saçlari ve çok pahali bir elbisenin içinde manyak yakisikli biri iner ve kapidan içeri girer. Anne baba ve kizla beraber otururlar. Adam,Kiziniz durumu anlatti' der 'kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.' der, ' ancak tüm sorumlulugu aliyorum' der. Eğer bir kiz çocugu dogarsa ; Annesine bir ev, bir yazlik villa ve 1 milyon dolarlik bir banka hesabi, Eger bir erkek çocuk olursa ; Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap, Eger ikiz dogarsa ; Her ikisine de 500 bin dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim,' der. 'Ancak düsük olursa....' O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladım' der
en iyisi kargolar gelene kadar bekelemek
fazla merak yaramadı bizlere:)
kızlarr bugun siparişi kargoya verilen vaaa mı???
faturamda yazıo ama 3 sipariştir göndermiyolarnasıl gelmedii kii..faturanda gönderilecek yazıor mu ?? yoksa unuttumu bu akıllı çalışanlar...???
faturamda yazıo ama 3 sipariştir göndermiyolarbu kadar gecikebilirmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?