• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım o kişi listesi olayı çok sağlıklı değil. inanki bendede çok yakın arkadaşlarım beni silmişsin demişlerdi. ama yok öyle birşey. o kişi listesi kavramının hatası. herşeyi doğru vermiyor. inan bana

canım olabilir tabiki ben gördüğümü sölüyorum bi anda ses geldi ben bişemi yazdı die baktım.resimleri görüntülemeyi durdurdu yazdı hayda dedim aldımıki resimleri.bi baktım üstte kişi listenizde yok ekleyin çıktı bende anlamadım kimseyi üzmek değil derdim bende üzüldüm onu görünce yanlış anlaşılma olmuşsa açıklanır.

evet ilkşahcım seni tanımıyorum ama sana hak veriyorum ve burdaki herkeste sana destek oldu bi yanlış anlaşılma olmus yani kimseye bişey ispat etmek zorunda deilsin mltm ekatılıyorum yani

tüm sevdiklerim üzerine yemin ediorum ki ağlamak üzereym resmen yanlış anlaşıldm kendimi iftiraya uğramş hissettm

ilkşahçığım kıyamam ben sana üsülme ne olur bu kadar :14: biz zaten sana konduramadık biliyoruz çünkü seni bilmeyenlere de ispatladın özellikle o kıza :22: sen şimdi netten çık temizliğine devam et biraz kafan dağılsın..üsülme ne olur :29:

canım olabilir tabiki ben gördüğümü sölüyorum bi anda ses geldi ben bişemi yazdı die baktım.resimleri görüntülemeyi durdurdu yazdı hayda dedim aldımıki resimleri.bi baktım üstte kişi listenizde yok ekleyin çıktı bende anlamadım kimseyi üzmek değil derdim bende üzüldüm onu görünce yanlış anlaşılma olmuşsa açıklanır.

canım açıkladım zaten herşeyi resimleriyle mahkemeye sunsam bile bana hak verirdi bunlarla :D ki yarım kaldı diosn sende bana foto falan gelmedi heleki o rarlı dosya iptal edildi hemen ben yine seni kötülemiorm ama sen beni direkt saygısz ilan ettn beni hem msnden silmek öyle olmuo ben seni msnden silsem bile bunu sen göremesnz öyle bir uyarı çıkmaz senin listenden ben silinirsem çıkar o da sana çıkar sistem hatası ile ben senden silinmişmdr ki gerizekalımym ben 5 tane foto aldm tamam deyip sileyim seni 5 tane foto ne işime yarar benm

ya bişey dicem yaaa. hediye bornoz setinin faturadaki ismi ne acaba. faturalanmış ama boznoz seti ismi ne diye geçiyor bilmiyorum. gelip gelmeyeceğini merak ettim. brnoz seti gelenler yardımmm :kkk:

canım benim yanlış anlaşıldığı ortada. msnde böyle problemler olabiliyo. özellikle plusta. o kişi listesi falan dandik birşey. ispatladıda zaten ilkşah gerçekten böyle birşey yapmaz. kolay kolay kimse hakkında emin konuşmam. bak o kadar üzüldüğü halde canım yeniden msne ekle beni diye yazdı sana. ben olsam yapmazdım. bence bi özür borçlusun. hadi tatlım yumuşat artık ortamı.

evet demiştim bakın kimsenin bi suçu yoktur bu işte diye.....tamamen bi yanlış anlaşılmadan ve de msn nin zulmünden ibaret....çok sevindim...inşallah daha da tatlıya baglanır.....

Bir çiftçi kadın tarlada biraz çalıştıktan sonra acıkan cocuğuna bir tabağa ekmek doğramış sora içine süt koymuş cocuk kaşıkla yemeğe başlamış annesi cocuğa :

-- Ekmektende ye ekmekten ! demiş
Sora cocuk yemeğe başlamış yanına bir yılan yaklaşmış süte uzanmış yılan sütten yemeğe başlamış
Çocuk gerilmiş kaşığı kaldırmış yılanın kafasına vurarak demişki :
-- EKMEKTENDE YE EKMEKTEN !!

ben shekerloo yu yine kötülemiorm yine canım diebilrm ama onunda sistem hatası olmuş demek sen herşeyi kanıtladn kusura bakma demesini beklerdm özür istemiorm ben kimim ki kendimden özür dileticem sadece yanlış anlamşm kusura bakma dese yeterli

İlkşah'cım üzme kendini canım ben bu sayfada yeniyim ama bir çok arkadaşla belli ki uzun zamandır buradasınız herkes birbirini biliyordur yanlış anlaşılma oldu belli ki umarım düzelir.
Yardımların içinde ayrıca teşekkürler sağolasın k14 kataloğunu bizlere gösterebilmek için çok çabaladın hakkını helal et.

Kızlar bu glazewear parlatıcılar nasıl katalogta modelin dudağındaki renk çok mu koyudur ki bi de nude shimmer nasıldır acep:31:

Son düzenleme:
hemen nie afaroz ediliyorum ki.ben başıma gelen olayı yazdım yukarda.yanlış anlaşılma varsa düzeltilir.kimseyi üzmek değil derdim.

yanlış anlaşılma var zaten hala warsa diosn cnm yaa lütfen sana nie bu kadr resimler bilmem neler yükleyim hatam olsa herşeyi kanıtladm bende eklisn senden ben silinmişm belliki benim silmem senin dediğin gibi olmuo

shekerloo niye bu kadar uzatıyorsunnn
ama artık seni yanlış anlamaya başlıycam canım yaaa
yoksa iş güç arasında zor geldide kaytarmak için böyle bşy mi yapma gereği duydunn
yüklemek zorunda değilsin sende biliyorsun keşke istemeye istemeye yaptıysan ilkayıda kırmasaydınnn
hepimizin hevesi kursağında kaldıı
bakasım bile gelmedi yollanan linklereee
bakmadımda henüzzz alıntıladım kaldı
ilkşahcım bu sözüm sana kimse senin kadar fedakar olamazmış anlaşıldı yanii
kalsın cnm katolok falan
geldiğinde istersen koyarsın istemesende koymaa hiç sorun değilll

Back