Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oOOOOFFF CANIM OFF neyse ben temizliğime döneym yarın yüklerm katalog gelince güsel güsel sakin sakin

ya bi yemek yiycem burnumdan geldi ha. tası tabağı aldım pc başında bekliyom.hadi ama:84:

canım bir internet kazasına kurban gittiysem ben özür dilemeyide bilirim.zaten senin beni silmen sorun değil silebilirsinde ama resimleri alıp pat die çıkman böle bi düşünce yarattı.yapmadım diosan yapmamışsındır tabii kusura bakma kimseyi üzmek değil niyetim.bu foruma yakışmadı kızlar kusura bakmasın hiç kimse ben huyum kurusun biraz fazla önyargılıyım hayat karşı.bu yaşıma kadar çok aldatıldığım için

Keşke peri olsam K14 kataloglarından birer tane masanızın üzerine koyardım hemenn Meleklerimmmm:76::76:

hemen nie afaroz ediliyorum ki.ben başıma gelen olayı yazdım yukarda.yanlış anlaşılma varsa düzeltilir.kimseyi üzmek değil derdim.

hala diyorsunki yanlış anlaşılma varsa düzeltilir..ee düzelt o zaman.resimlerini bile ekledi hala sen haklı oldugunumu düşünüyorsun..geçmiş sayfaları okumadınmı?özür dilemen gerekir ..değilse kimseyi aforoz falan etmiyoruz..

off gelmio o zaman ya ne bahsızım ama sürahim gelio inşallah ütümüde alabilirim limiti yüksek tutupta. bu arada benm hala yemek setim gelmedi deli olcam yaaaaa . geç mi yolluolar böyle...:95::95:

nasıl gelmedii kii..faturanda gönderilecek yazıor mu ?? yoksa unuttumu bu akıllı çalışanlar...???

ben seni silmedim shekerlo ekli olduğunuda resmlerle kanıtladm senin msn otomatk olarak beni silmiş ben seni silmedim hadi eyv. arkadşlar ben kaçtm gelcem birasdan shekerloo istersen ekleyebilrsn beni tekrar bende eklisn tekrar eklememe gerek yok ben yine konuşrm seninle

off gelmio o zaman ya ne bahsızım ama sürahim gelio inşallah ütümüde alabilirim limiti yüksek tutupta. bu arada benm hala yemek setim gelmedi deli olcam yaaaaa . geç mi yolluolar böyle...:95::95:

ya bende ütü istiyorum annemin ihtiyacı var ona ama 300de kaldım sürahiyle havlu seti geliyo. ilkşah ütü alırsan satsana bana cüzi bi fiyata

alamadım ki fotoları wallahi iptal edildiler sen çevrim dışı olunca tekrar göndermek istersen ekle msnimi ama sorun değil yarın ben yüklerm göndermessende

ne güzel yazmıssın..her cümlene katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…