• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Gerçekten en yoğun anlarda bile yardımcı olmaya çalışıyo ..
ßiz biliyoruz fıstığım seni ..
Daha az önce ben çevrim içiyim ama ilkşahta çevrimdışı görünüyorum olabilir böyle şeyler .
Msn'den kaynaklanan bi durum .
Ufacık şeyler için kalp kırmayalım lütfen ...

bu sabah aynı sey benmde basıma geldi bende arkadaasa yazısorm yazıosrm geri gelior yazdıklarım..bendede tersi oldu..çevrimiçi görünen arkads megersem cevrımdışıymş..zaten bana mail gelmişti bakım var die msnden..sorun msnde yaniiii

shekerloo tatlım beni tekrar eklermisn sen ekle bende eklisn belliki otomatkman sistem hatası ile silindi eklede gör

katre hiçgülecegim yoktu ömrümü yedin:D kız şurda bişikonuşuluyor sorun var çatladın mı iki dakka bekle:D valla alemsinn:48::48:

Canım sipariş giriyorumda o yüzden şey ettim.:)
Bi de konu dağılsın istedim yanlış anlaşılmalar yüzünden tatsızlık olmasın İlkşah sağolsun iyi niyetiyle bize yardımcı olmaya çalışıyor ne bileyim ortamın gerilmesine üzüldüm.:14:

ya kızlar temizlik yapıodm yarım bıraktm dedim yükleym fotoları yemin ediorum 5 adet foto war bende onlarda bal peteğinni yükledikleri diğerleri yarım kaldı çevrimdışı olunca shekerloo iptal edildi hepsi ailem üzerine yemin ederim böyle oldu yaa

sinirlenme ilkşahım senin bizler için nekadar fedakar biri olduğunu hepimiz biliyoruz yanlış anlaşılma olmuştur ortam gergindiya ondan oldu karışıklık herhalde !

yurt içi kargoyu aradm şimdi kzlarrrr bugün gelse bile çok geç gelirmiş teslimata yetişmezmişş yarn barii erkenden gelsee :(

katre msjına cevap yazim de bide sen üzülme allahaşkına, burda yeterince cok üzülenler oldu çünkü datlum. güzel değil o farlar bence.... pıt pıt gözlerime dökülmüştü sürerken..... ben begenmedim....beklentimi karşılamadı yani....mavi ve sogan kabugunu almıştım önceki kataloglarda....renklerini bile tam vermiyolardı..... böyle işte canım.

ya kızlar temizlik yapıodm yarım bıraktm dedim yükleym fotoları yemin ediorum 5 adet foto war bende onlarda bal peteğinni yükledikleri diğerleri yarım kaldı çevrimdışı olunca shekerloo iptal edildi hepsi ailem üzerine yemin ederim böyle oldu yaa

ya kuzum yeter. kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin. normale dön artık ya. ağlayacak yemin edecek birşey yok. sen elinden geleni yaptın inanan inanır ya. offf

ilkşahcım sakin ol canım takma bu kadar yaaa:14::14:

katre msjına cevap yazim de bide sen üzülme allahaşkına, burda yeterince cok üzülenler oldu çünkü datlum. güzel değil o farlar bence.... pıt pıt gözlerime dökülmüştü sürerken..... ben begenmedim....beklentimi karşılamadı yani....mavi ve sogan kabugunu almıştım önceki kataloglarda....renklerini bile tam vermiyolardı..... böyle işte canım.

Sağolasın canım hemen sepetten atıyorum.:)
Zaten bi elimde telefon sipariş toplamaya çalışıyorum 6 denecik daha topladım herhalde 290 olmuşumdur.:)

Hadii size bi fıkra yazayım da gülün:D

Bir kadinin bir süreligine is seyahati için ingiltereye gitmesi gerekmektedir. Kadinin kocasi esini havaalanina kadar götürür. Karisi:

- "Tesekkür ederim kocacigim, senin için Ingiltereden ne getirmemi istersin?" diye sorar. Adam güler ve yanitlar:
- "Bir ingiliz kizi istiyorum hayatim.." Kadin sessiz bir sekilde kocasindan ayrilir ve yola çikar.

2 hafta sonra adam karisini tekrar hava alanindan almaya gider ve sorar:

- "Hayatim gezin nasildi?"
- "Tesekkür ederim hayatim, çok güzeldi."
- "Peki hediyem nerde?" Kadin:
- "Ne hediyesi?" diyince adam gülümseyerek:
- "Hani bir ingiliz kiz istemistim ya.."
- "Haa hatirladim, evet elimden geleni yaptim,

simdi biraz beklememiz lazim kiz olup olmayacagini görmek için...":1::1::1::1::1::1::46::92:

aaaa ama 1saattir uğraşıyoz ortam düzelmedi küstüm size:19: ben şimdi gidiyom umarım tekrar geldiğimde herkesi mutlu görürüm.görüşürüz canlar:16:

Back