- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.941
birde geçenlerde göndermiş olduğum maile cevap gelmiş avondan.sözde bizim görüş ve önerilerimiz değerliymiş ve yetkili kişilere mesajım iletilecekmiş.(75 lik kargo limitini düşürmeleri için yazmıstım)
canım ben cumartesinden beri bekliyorum örneğin biçok arkadaşımızda öle daha beklemede..yanlız bugun sabah ben ölesine önceki siparişimin kargo takibine tıkladım orda verilmiş görünüyor kargoya bide ordan bak belki seninde öle olmustur
daha öncede siparişim bana ulasmadan 1 saat öncesine kadar sevkiyata hazırlanıyor yazıyordu 1 saat sonra teslim almıstım
turtamm siparişi ayın kaçında vermiştin sen
benimki hala yolda hatta saati değişti arada avon merkeze geri dönüyo sanırım dün 4 te yola çıkan koli saati değiştirmiş dönmüş tekrar sanırımsaat 2 de çıkmış halada yolda zannediyorumki bayram gezmesini yapıo kolim
bayramda önce gelmesi lazım canım..
bence yetiştirecekler..
hadi hayırlı olsunnnn :13:
birde geçenlerde göndermiş olduğum maile cevap gelmiş avondan.sözde bizim görüş ve önerilerimiz değerliymiş ve yetkili kişilere mesajım iletilecekmiş.(75 lik kargo limitini düşürmeleri için yazmıstım)
buraya kargo geldi bir elbise almıştım o geldi sürpriz oldu beklemiyordum.ama avondan tık yok maalesef.dün parayı internetten ödedim onu hemen düşmüşler ama.kendi çıkarları olunca pek bir hızlılar maaşallah!!
cnm güle güle kullan elbiseni nasıl güzel oldumu üstüne bende yazın plaj kaftanı beğenmiştim kreti kartı ile ödeme diyordu vazgeçtim ben kapıdan ödeme istiyordum birde üzerimde hoş durmassa diye cesaret edemedim .
canım bende hiç kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum netten. anca kapıda ödeme olursa alabiliyorum. şimdi bi alışveriş sitesi daha açılmış Manya Marka diye bi online alışveriş sitesi...kapıda ödeme imkanı varmış...bide ne dicem Everyday minaral makyaj markası açıldıya yeni, onda da kısa bi süre için kapıda ödeme imkanı varmış...keşke hep yapsalar dimi
arkadaşlar size bi sorum olacak benim eski ayrı ayrı iki kampanyadan iadem var da onları nasıl vermem gerekir ikisini aynı zaman da ayrı kolilere koyup da mi vereyim beni bilgilendirir misiniz lütfen
kızlar ne olur benim mesajımada cevap verin mesaj geldi kargodan bugün gelecekmiş lütfen yaaa((((((((((((((((((
kızlar ne olur benim mesajımada cevap verin mesaj geldi kargodan bugün gelecekmiş lütfen yaaa((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?