Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar temsilci girişini filan geçtim hiiiiçççç açılmıyo site...azcik bakacadım yaww DD bugün açılırmı ki ya sipariş verecek oluyom hep aynı ya (

590 lıksiparişi göndermiş bulunuyoruz.. :) ya inşaALLAh bayramdan sonraya kalmaz zaten indirim broşüründen eksik gelcek kemerler ..

bendede açılmıyor belli bi değişiklik yapıyorlar ..gün hediyesi olmasın ya:) 590 liralıksipariş yolladık kalbime iner

ilkşah yine gitmiş peeeeehhh. bugün bağlantıda bir sorun var anlaşılan ilkşahta düşüp düşüp duruyodu ya.

bendede açılmıyor belli bi değişiklik yapıyorlar ..gün hediyesi olmasın ya:) 590 liralıksipariş yolladık kalbime iner

geeellldiiimm gün hediyesini cuma günü girerler canım bayram süresi içinde sipariş verenler için

Canım Ya Kemer Kimseye Gelmiyo Stok 1 miydi 2 mi Valla Süpheleniyorum Çok Fena İlk Dk Girenlere Bike Gelmemiş

tatlım ilk 5 dakika için girdim ben gönderdikten 10dakika sonrada site çöktü düşün artık daha ne kadar çabuk girilebilir ki..bence stokta falan yoktu ..

maşallah canım ya ne mutlu sana biz ne zaman bu kadar çok sipaiş verceğiz ya

darısı başınıza kuzularım :) daha bekleyen 220 liralık satış var temsilci fiyatı ile..onlarıda artık temsilcilere bölcem :) yaaa inşaALLAh yine satışım böyle olur K14de şu tost makinası ve elektrikli süpürgeyi çeyizimde görmek istiorummm

geeellldiiimm gün hediyesini cuma günü girerler canım bayram süresi içinde sipariş verenler için

gün hediyesi gözümde yok parfümlerde stok sorunu olabilir o yüzden ben gönderdim ..stok sorunundan bıktım artık herdefasında mutlaka ürün eksik geliyor!!!

ahh ahhh keşke canım umarım bizede bölen biri olur snn gibi iyi niyetle insanlarla karşılaştırmak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…