Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım yıldızlar kulubüne üye olman icin belirli satısı asman lazım asamamıssın demek asan cok az zaten dert etme

560 hee ooo hayatta yapamam

ne 550si ben 75 yapamıyorum.dün zaten avona istek gönderdim(gerçi dikkate alınacağını sanmıyorum ama)tek başıma her ay bu miktara alışveriş yapamayacağım için önümüzdeki aylarda almaktan vazgeçecem dedim.şu limiti biraz düşürün bide kargo derdi olmasın rahat rahat alayım dedim ama nerdeee

Maviş'cim veya 75 tl'yi geçemeyenler için kargo parasını ödemek yerine o ay bir ürün koysunlar bunu Oriflame yapıyor fenada olmuyor.
Mesela bir ay 7 liraya ruj olsun bir ay duş jeli vs vs en azından boşu boşuna kargo parası verilmemiş olunur.:)

a bak mantıklıymıs bu:13:kızlar benim durumumda olan satış yapamayan arkadaşlar varsa onlarda sürekli mail atsınlar belki insafa gelirlerde şu olaya bir çare bulurlar

a bak mantıklıymıs bu:13:kızlar benim durumumda olan satış yapamayan arkadaşlar varsa onlarda sürekli mail atsınlar belki insafa gelirlerde şu olaya bir çare bulurlar

Valla bazen çok rahat limiti aşıyorum bazende zorlanıyorum.
Bence limiti geçende geçmeyende mail atsın ne kadar çok mail o kadar çabuk etki olur diye düşünüyorum.
Hem stokta olup satamadıkları ürünleri ellerinden çıkarırlar hemde biz boşu boşuna 7 tl kargo parası vermemiş oluruz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…