How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

öle deme canım.deselerki bırakın anayasa tarihi size avon ürün kodlarını sorcaz,valla 20günde avonu baştan bile yazarız biz:) avon bi yana dünya bi yana baksana hala k14 beklioss burdaa:)))

sende mi kpssye gireceksin:85:

hahaha süperiz yaa..2 dk bakıcaz merakımız gidicek sora bıkıcaz k 14 ten de ama sabahtan beri bi panik bi heyecan hepimizde arkadaşlar:27: :27: :27: wala biz böle dört gözle beklioruz die hep aksilik çıkıo..önemsemiomuş gibi yapalım bari ;) murphy kanunlarıyla başa çıkamayız :50::50::50:

ya tek bildiğim parfümler promosyonlumş bi tane saat varmş süpermiş temsilcim birsürü sipariş almş bile falan filan panaroma gelmemiş birine diğeride oyalıo beni eve gidicm birasdan falan filan die

faturalanmış inceltici kemer stokta yok:D ilk beş dakkada verdik insafın kurusun avonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynen ya benimde bi o gelmediiii yaaaa bide ilk dakka verdikkk nasıl oldu bu iş anlamadım :47:
hahaha süperiz yaa..2 dk bakıcaz merakımız gidicek sora bıkıcaz k 14 ten de ama sabahtan beri bi panik bi heyecan hepimizde arkadaşlar:27: :27: :27: wala biz böle dört gözle beklioruz die hep aksilik çıkıo..önemsemiomuş gibi yapalım bari ;) murphy kanunlarıyla başa çıkamayız :50::50::50:

ayyy kızlar bi yandan kızartma yapıyorum bi yandan buraya bakıyorummmm
k14ü görmek için çatlıyorummm :27:

560 tlye beko şarjlı el süpürgesi
930a hem süpürge hem tost makinası
1660a süpürge tost makina artı mikrodalgaaaa

ne oldu kıslar bişi yazmadnz beğenmednzmi yaaa kahretsn ki 1 ay önce mikrodalga aldm
bilseydm almazdm

ben ulaşırımda mikrodalgaya üzüldm neyse anneme hediye ederm artık

Back