How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

560 tlye beko şarjlı el süpürgesi
930a hem süpürge hem tost makinası
1660a süpürge tost makina artı mikrodalgaaaa

bu ne yaaaa avon gittikçe çıtayı yükseltiyor heee
taş çatlasın 250tl yapıyorum zaten ben bir keri 470 yapmıştım onada hayret etmiştim saç düzleştiricim gelmişti ama çok istemiştim ondan satışım çoğalmıştı o ay heralde:32:

İlkşah'cım hediyeler güzelmiş 2 sene önce olsa hepsini kesin kazanırdım ama şimdi mehter adımıyla gittiğim için kazanmam imkansız gibi birşey:14:

Acaba hangi parfümlerde indirim var zaten en çok üründe indirim hep yılın son kataloglarında oluyor.
Yazmaya kalksan bitmez inşallah kataloğun resimlerini ekleyebilirsin.
Bende bu akşam veya yarın sipariş girmeye çalışacağım inşallah cumartesiye kadar ürünlerim tastamam gelir.

yılbaşı kataloğu bu canm..inş kataloğu görenlerin sevdiklerine hediye alası gelir:) biz satış yaparız mutlu oluruz..avon kazanır mutlu olur..insanlar hediye alır mutlu olurrr:81::81::81::81::81::81::81:

inşallah canım ya benim ilk aylarım olduğun için fazla müşterim yok inş ben yapamasamda ilkşah gibi hepiniz ulaşırsınız :D:D:D:D:D:21:

bu ne yaaaa avon gittikçe çıtayı yükseltiyor heee
taş çatlasın 250tl yapıyorum zaten ben bir keri 470 yapmıştım onada hayret etmiştim saç düzleştiricim gelmişti ama çok istemiştim ondan satışım çoğalmıştı o ay heralde:32:

Bari 250 tl yapanada bişey versinler ya eskiden ne güzeldi limitler daha azdı gerçi el süpürgesi, tost makinesi falan kaç liralık şey ki siparişin azsada süpürgeyi veya tost makinesini kazanacağım diye zorlamanın alemi yok.:)
Bakalım Yıldızlar Kulübü limitleri bu sene kaça çıktı artık bronz üye olmak bile baya zorlaştı.

neyse size iyi akşamlar kızlar yarın grşrz kendinize iyi bakın inşallah benim de iadem yarın düşmüş olur da k13 siparişlarimi veririm artık.bye:10:

:76::76:süperrr hediyelerr ya süpürge garantide tost makinasıiçin ugraşıcamm inşaALLAhya hepimize hayırlı satışlarhatunlar :)çokçok satışımız olsun avonun bize bayRAm hediyesi olsun bu:D

perceive bayan alana perceive bayan artı perceve erkek bedava

pur blanca alana pur blanca artı fullspeed bedava

Ya asıl ben 13 ve 14. kampanya toplamında verilecek hediyelere bittim o limitleri yapmam imkansız ötesi ama hani kendiliğinden o kadarcık siparişler versemde bi lcd tv kazansam ne güzel olurdu evde fazladan bi tv göz çıkarmaz dimi ama veya bulaşık makinesi falan gelse oyy oyy ne güzel uçuştayım.:10::9:

Son düzenleme:
ilkşah para indirimli değil mi kampanyalar

yoksa bunu alana şu bedava türü kampanyalar mı yapmışlar

ben şahsen indirimi tercih ederim..

YA ARKADAŞLAR ben statüme baktım şimdi
Seviye:

Bir Üst Seviye: Üye Değil

Toplam Satış: 1,084.91 TL

Bir Üst Seviye İçin Ulaşılması Beklenen Satış Tutarı: -

Bir Üst Seviye İçin Kalan Satış Tutarı: -1,084.91 TL
bu tür birşey yazıyor bu ne demek ya
dün böle yazmıyordu üye değil ne demek yaa :95: