- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 165
- 363
- 41
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.701
ben aldım çok kücük umduğum gibi değildi
cnm ya ben yazılı sorusu hazırlıyodum dalmışım valla kusura bakma topik açıktı ama bakmıyodum şimdi bakiim dedim ne sorduğunu da geçmişe baktım ama göremedim kusura bakma canım(((
2 sene önce çantacıda çantalara bakıyordum adam bana bir çanta gösterdi bende yanımdaki arkadaşıma avon çantasına benziyor dedim adamda avon çantası zaten dedi adam avondan almış satıyr
Yok tatlım dediğim gibi ben görüp umursamayanlara söyledim yalnızca
kızlar sevkiyata hazırlanıyor yazıyo bursadayım yarın gelir mi ki ??
gördüm bende faturamı ama anew fondoten,im gelmiyormuş yaaa offf bayramda kullanırım die seviniyordum indirimde die herkes aldı sanırsam ama bir sonra ki ilk siparişimde gelir dimi arkadaşlar indirimli fiyatıyla
arkadaşlar cevap bekliyorumgördüm bende faturamı ama anew fondoten,im gelmiyormuş yaaa offf bayramda kullanırım die seviniyordum indirimde die herkes aldı sanırsam ama bir sonra ki ilk siparişimde gelir dimi arkadaşlar indirimli fiyatıyla
bide arkadaşlar bi daha ki faturama yansırsa onun fiyatı bi dahaki siparişin faturasına yansıycak dimi yani onun fiyatınıda 75 e dail edilir bu gelecek faturama değilde bundan sonra vereceğim ilk sipariş faturasına
Gelir merak etme canım k12'de de bana hediye olan açılıp kapanan göz kalemi gelmediydi bu ay ki siparişte büyük ihtimal gelecektir.:)
Kızlar biraz relax bakmayın bakiyim avon'un sitesine ben sipariş girince bi daha dönüp bakmıyorum hatta verdiğimi bile unutuyorum.
Gelir merak etme canım k12'de de bana hediye olan açılıp kapanan göz kalemi gelmediydi bu ay ki siparişte büyük ihtimal gelecektir.:)
Kızlar biraz relax bakmayın bakiyim avon'un sitesine ben sipariş girince bi daha dönüp bakmıyorum hatta verdiğimi bile unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?