Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Meltem'cim özel mesaj yazarken mesajını görmemişim kusura bakma msn'den de konuşabiliriz yani:)

Bu ay ki katalogta yer alan Ellie saatten alan veya gören var mı nasıl birşey katalogta güzel gözüküyor ama yinede almak konusunda kararsız kaldım.:)
Bu arada Avon Azra Akın'la anlaşmış takı ve makyaj ürünlerinin bazılarının yüzü olacakmış.
Valla Avon takı işini baya büyüttü hadi bakalım hayırlısı :)

Ya zaten pazarlarda falan Avon ürünleri satan o kadar çok ki bazen bende tezgaha yanaşıp bakıyorum rengini görmediğim ruj, kalem, far vs. varsa böylece görüyorum.

Ebrutanis, alevesen, Cecile, cosmic_c, diadra, GoldenLady, gulsaherhan, mavi26, melis91, mltm44, shekerloo, toraman, ursula_, zaaide

Yola diktik gözümüzü ne gelen var ne giden kime diyelim sözümüzü
Ben daha sipariş vermedim ama k14 kataloğunu çok merak ediyorum civciv çıkacak kuş çıkacak hadi bakalım hayırlısı

gördüm bende faturamı ama anew fondoten,im gelmiyormuş yaaa offf bayramda kullanırım die seviniyordum indirimde die herkes aldı sanırsam ama bir sonra ki ilk siparişimde gelir dimi arkadaşlar indirimli fiyatıyla
bide arkadaşlar bi daha ki faturama yansırsa onun fiyatı bi dahaki siparişin faturasına yansıycak dimi yani onun fiyatınıda 75 e dail edilir bu gelecek faturama değilde bundan sonra vereceğim ilk sipariş faturasına

Son düzenleme:
gördüm bende faturamı ama anew fondoten,im gelmiyormuş yaaa offf bayramda kullanırım die seviniyordum indirimde die herkes aldı sanırsam ama bir sonra ki ilk siparişimde gelir dimi arkadaşlar indirimli fiyatıyla

Gelir merak etme canım k12'de de bana hediye olan açılıp kapanan göz kalemi gelmediydi bu ay ki siparişte büyük ihtimal gelecektir.:)

Kızlar biraz relax bakmayın bakiyim avon'un sitesine ben sipariş girince bi daha dönüp bakmıyorum hatta verdiğimi bile unutuyorum.

arkadaşlar cevap bekliyorum

Son düzenleme:

tşk canım bi soru daha sordum altında onun hakkındada bilgin var mı

senin aksine bende zırp pırt bakıp duruyorum canım heheheh ya kargoya verildi yazısını görsem walla bidaha bakmıcam sözzzz:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…