- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.601
hoşgeldin canım aramıza. fiorella yüzük diye biliyorum ama katalogta 66. sayfadaki
bence hepimizin kargosu yarın gelecek
kızlar black suede erkek parfüm varya bi müşteri istedi. ya sıktım dün akşam bileğime. bugün koltuk kanepe sildim. bulaşık yıkadım hala kokuyo. ağır bi koku hoşuma gitmedi. ama kalıcılığına laf yok
hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar bende avonun yeni temsilcisyim ve sizlerin konuşmalarını birbirinize yardımlarınızı çok beğendim ve bende aranıza katılmak istedim..:)
Yeni temsilci olduğum için sizlerden yardım almak istiyorum bazı konular hakkında :) bende k 13den sipariş verdim. ve faturamda FIORELLA GIFTSET böle birşey yazıyor bu nedir anlamadım..
ve bugün kargoya verilmiş ne zaman elime ulaşır halen kargoya verildi yazıyor..
arkadaşlar üyeliğimin iptal olmaması için son ay hiç satışım olmadı yine diyelim o ay 10 TL lik bi ürün alsam kargosunuda karşılasam üyeliğim devam eder mi yada her ay böle alsam ne bilim işte 10 TL lik 15 TL lik 20 TL lik bişiler alsam kargosunuda ödesem üyeliğim böle devam edermi satışlarım az die çıkarmazlar dimi
değil bebegim hani 250 lik satış yapanın bi sonraki siparişine eklenen takı seti varya o işte incili olan..Bana geldiben çok begendim bu arada:)
Bitanem aramıza hoşgeldin öncelikle..elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. o takı seti 250 üzeri satış yapana geçen kampanyalarda gönderiliyordu hediye yani.. yarın kargon elinde olur tatlım..
ben alamadığım için bilmiyodum kuşum.
bence hepimizin kargosu yarın gelecek
biz o şanslı takım öncülerinden değiliz..
hoşgeldin :)
gift set 250 tl üzeri sipariş verenlere hediye seti.
kızlar ben 250 tl den az girdim sipariş ama benm de faturamda fiorella setinin gönderileceği yazıo.???
bende o şanslı takım öncülerinden değilim. ha kızlar bu arada hello kitty saatli kolye varya panaromada uçuk fiyatlı. o kocaman birşey:) bilgilerinize. canlısını gördüm
:) o durdukça hafifliyor :) ve acayip kalıcı bişi .. geçtiği yerde kokusu kalıyor ..
arkadaşlar benimde hesabıma yansımış siparişlerim ama hala yeni yazıyor fakat ben 99 tl lik vermiştim 79 yazıyor hangilerinin stokta olmadığını neyin gelmiyceğini nerden bakıyorduk
arkadaşlar benimde hesabıma yansımış siparişlerim ama hala yeni yazıyor fakat ben 99 tl lik vermiştim 79 yazıyor hangilerinin stokta olmadığını neyin gelmiyceğini nerden bakıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?