Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

valla sbahın köründe kalkıp işe gidicem ben yatıyorum kızlar
bu arada ben bişeylere bakayım diyodum avondan bakamdım
bu sefer bize yılbaşı katalogu gelcek dimi mutlaka bişiler almam lazım görmessem çatlarım katalogu...
hepinize öpücükler kızlar:)

cnm ya ben yazılı sorusu hazırlıyodum dalmışım valla kusura bakma topik açıktı ama bakmıyodum şimdi bakiim dedim ne sorduğunu da geçmişe baktım ama göremedim kusura bakma canım(((
bnde görmedim görseydim ve bildiğim ve cevap verilmemiş bişey olursa cevap verri kssin

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi vindscape parfümlerini gircem bayan parfümlerinin de kodunu girmem gerekiyo mu 2 tane diyee
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini turarında denedim 2 tane bayan edt yiğ otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani

Son düzenleme:
tmm tatlım tşk ederim:82:
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini tutarında denedim 2 tane bayan edt yi otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani.kafanı karıştırdım biraz ama.
rica ederim cnm

Son düzenleme:
Kızlar sipariş gircem şimdi cvp yazarsanız çok sevinirimm
k13te sayfa 23teki parfümlerden 3ünüde wish of love istiyorum,tekini girince diğerleride kendiliğinden sepette oluyomu?Nasıl sipariş etcem bilen gören varmıı?

tmm tatlım sorun değil çok saol..

hepsinin kodunu tek tek gir tatlım

wish of love de baktım. birincisinin kodunu giriyorsun. promosyonlardan devam dediğinden hediye rünleri seçmediniz ibaresi beliriyor hemen. yada promosyonlardan devam demeden görüntüle yaparak da seçebilirsun.

şimdi internette bakıcam mersine gittiğimdede mutlaka denicem canım teşekkür ederimanew fondoteni sipariş ettim bakalım onu kullanayım yaza kadar yaza bunu alırım güzelse:13:

kodu girdikten sonra adeti 3 yap canım.
pufff daha faturalanmamışş yuh be
benimkide hala yeni yazıyor :84:
benimki kargoya verilmiş bile:86:

oh valla ne şanslısın arkadaşaım yaw:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…