- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.481
bnde görmedimcnm ya ben yazılı sorusu hazırlıyodum dalmışım valla kusura bakma topik açıktı ama bakmıyodum şimdi bakiim dedim ne sorduğunu da geçmişe baktım ama göremedim kusura bakma canım(((
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini turarında denedim 2 tane bayan edt yiğ otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yanikızlar ben şimdi vindscape parfümlerini gircem bayan parfümlerinin de kodunu girmem gerekiyo mu 2 tane diyee
önce erkek edt yi gir sonra onun üzerinden 2 tane bayan edt yi işaretle canım
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini tutarında denedim 2 tane bayan edt yi otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani.kafanı karıştırdım biraz ama.tmm tatlım tşk ederim:82:
canım şimdi tekrar baktım. önce erkek edt yi seçince faturanın tahmini tutarında denedim 2 tane bayan edt yi otomatik olarak gösteriyor. sadece erkek edt yi seçim yeterli yani.kafanı karıştırdım biraz ama.
rica ederim cnm
Kızlar sipariş gircem şimdi cvp yazarsanız çok sevinirimm
k13te sayfa 23teki parfümlerden 3ünüde wish of love istiyorum,tekini girince diğerleride kendiliğinden sepette oluyomu?Nasıl sipariş etcem bilen gören varmıı?
pufff daha faturalanmamışş yuh be
teşekkür ederim cnm.peki sonra faturalanırkenmi düşüyolar?
benimki kargoya verilmiş bile:86:
gözünüz aydın..
aksaray merkez mii
aksaray lisesinde lise1-2 yi okumuştum
wish of love de baktım. birincisinin kodunu giriyorsun. promosyonlardan devam dediğinden hediye rünleri seçmediniz ibaresi beliriyor hemen. yada promosyonlardan devam demeden görüntüle yaparak da seçebilirsun.Kızlar sipariş gircem şimdi cvp yazarsanız çok sevinirimm
k13te sayfa 23teki parfümlerden 3ünüde wish of love istiyorum,tekini girince diğerleride kendiliğinden sepette oluyomu?Nasıl sipariş etcem bilen gören varmıı?
maviş canım başkasıyla konuşuyodun ben araya girmiş gibi oldum ama içim rahat etmedi bi fondöten önermek istiyorum tam istediğin gibi ;clinique even better make up fondöten.... spfli aynı zamanda.... benim cildim kuru ve asırı hassas,hatta alerjik diyeyim....en pahalı markalardan bile fondöten denedim ben böylesini görmedim....bol antoksidanlarla geliştirilmiş, hafif formüllü, yağ değil su bazlı bi fondöten..... yine su sıralar bloglarda cok övülüyo....yabancıların da cok tercik ettiği bi fondöten....sürdükten sonra cildi nasıl aydınlık gösteriyo anlatamam harika bişey...........hafif ama kapatıcı aynı zamanda.... gercekten çok memnun kalıcaksın.... bu avondaki jel eyelinerı da ben önermiştim....kolay kolay avondan bişeyi begenmem oysaki.....dönüp dolaşıp aldıgım belli ürünleri var işte. ücradaydın biliyorum ama büyük şehre gittiğinde bu fondöteni bi denettir yüzüne.... fiyatı 49 mu neydi yanlış hatırlamıyosam canım....bi bak ben çok memnun kalıcagını düşünüyorum.....
kodu girdikten sonra adeti 3 yap canım.Kızlar sipariş gircem şimdi cvp yazarsanız çok sevinirimm
benimkide hala yeni yazıyor :84:pufff daha faturalanmamışş yuh be
benimki kargoya verilmiş bile:86:
canım indirim broşüründen yüzüm gülmedi bari kargodan yana gülsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?