Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlar ben de şimdi bakıyorum avonda neler varmış diye... kendime bişeyler alıcam belki. hala sipariş gelmedi zaten aslında umudum da yoktu ya neyse

kızlar baktım benm alacağım şeyler tükenmiş cuma gircektim aslında ama belki bugün sipariş gelir dedim o da olmadı:) neyse artık bu ay almıcam napim...

bende bundan sonra geç vericem ya ilk veriyozda noluyo. bi kere cuma günü bi sipariş verdim bide pazartesi verdim pazartesi verdiğim ondan çok önce faturalandı ve yola çıktı. avon faturalamaya terstenmi başlıyo nedir

yaaa bnmkide faturalananmamış.birde k12 den assun payeli çanta siparişi veren varmı. 2 siparişim vardı. hala yollamadılar yaffff...

women of earth nası bişey kızlar fırsat ürünlerine bakıyorum da orda joanne çanta var alsam mı acep yoksa hiç uğraşmasam mı

kızlar ya benm sipariş geliyo bakıyorum hala faturalanmamış:) bazen yapıyolar öyle belki yarın önbür gün geçer elinize.

women of earth nası bişey kızlar fırsat ürünlerine bakıyorum da orda joanne çanta var alsam mı acep yoksa hiç uğraşmasam mı

canım women of güzel parfüm. tabi güzellik göreceli:) çanta da bol gözlü bi çantaymış ben istedim gelsin bakıcam. beğenmezsem iade ederim artık. umarım güzel birşeydir. özellikle seyahatlerde iyi oluyo bol cepli çanta

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
asya27, alevesen, Cecile, cosmic_c, enigmas, esperanza, helenim, mavis81, mltm44, sekercik, shekerloo, simyaser, toraman
maaşallah ne kalabalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…