Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Alıntı:
mltm44 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar az önce tekrar bölge satış sorumlusu ve tekım öncümün yanına gittim. bana kayıt formu vermemekte ısrarcılar. avonu ara şikayet et vermiyoruz diyorlr. çok başıma buyrukmuşum sözlerini dinlemiyomuşum. avonu aradım 5. kez şikeyt ettim ama hala ses yok. temsilci olmak için bekleyenler var. bu kadınların yüzünden vazgeçecekler ya. ben napayım bu kadınları ya offf

neden vermiyolar canım... sende baska temsilcilerin takım öncülerinden faln rica etsen olmazmı pek anlamıyorum gerci bu işler amma

bende yeniyim bu işleri pek bilmiyorum fakat aklıma geldi temsilci girişinde temsilci tavsiye diye bir yer var burdan istediğin olmuyormu ordada bir form var da

Son düzenleme:

tatlım ordan tavsiye edebiliyorum takım öncüm üye yapıyor. yani benim yaptığım üye ona gidiyor. buda en son isteyeceğim şey

ne gıcık insanlar var hayatta yaa sinir bozucu canım ilksah tan yardım al istersen o eski takım öncülerden galiba inan fikrim olsa yardım ederdim ama :S

ne gıcık insanlar var hayatta yaa sinir bozucu canım ilksah tan yardım al istersen o eski takım öncülerden galiba inan fikrim olsa yardım ederdim ama :S

sağol caım benim. ilkşahla konuşacam zaten. başka çare yok. o belki birşey düşünür

sağol caım benim. ilkşahla konuşacam zaten. başka çare yok. o belki birşey düşünür

eveeett:) ve ilkşah hızı gibi yetişir:92::92::92::92::92: iyiki bu topik var iyiki buraya üye olmuşum. iyiki tanımışım sizi. isimlerinizi bilmesem bile seviyorum hepinizi:90::90::90::90::90:

kızlar bu faturalanmama olayı canımı sıkıyo walla.yengem yurtdışında yaşıyo perşembeye kdr gelirmi ürün dedi bende 2 günde geliyo salı bile gelir dedim.60 liralık sipariş yazdım sadece ona dün gece 9da verdim.perşembeye kdr gelir dimi? sonra kadın gitçek hadi bide iadeyle uğraş ufffff avooonnnn!!!!!

gelir canım perşembeye kadar.

şaka bir yana arkadaşlar neden bazı şeyler içime doğar bilmiyorum?mesela dün akşam oturuken kapı çaldı bende içimde bir his şu kişi dedim gerçekten o geldi:)eşim nerden biliyordun diyor vallahi bilmiyordum dedim.bazen eşimin bazı öğrencilerinin isimlerini tahmin ediyorum ve çok ilginç tutuyor.hatta siremim diye bir arkadas varya o avatar kullandığı için kendi kafamda polis yada asker eşi olduğu geçiyormuş.sonra kendisine sorunca asker eşiyim dedi yemin ederim hissetmiştim bunu.ama nasıl hiç anlam veremiyorum ama gerçekten bazen oluyor.sizdede oluyormu böyle şeyler?

oluyor tatlım bazen. böyle insanlar için gönül gözü açık derler. sende öylesin

kalbin temiz demekki canım

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık. gün falajn yapardık. kurabiyeler börekler şıkır şıkır ev ayakkabıları falan :))

nasıl ya bide aynasımı vardı onun bende niye yok gönderilecek falanda yazmıor sadece kozmetik çantası geldi ufak bişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…