- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.301
neden vermiyolar canım... sende baska temsilcilerin takım öncülerinden faln rica etsen olmazmı pek anlamıyorum gerci bu işler amma
iyi ne olsun güzelim(içimde bir his senin güzel olduğunu söylüyor:)) bizde bekliyoz avonu umarım yetiştirirler tatlım
Alıntı:
mltm44 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar az önce tekrar bölge satış sorumlusu ve tekım öncümün yanına gittim. bana kayıt formu vermemekte ısrarcılar. avonu ara şikayet et vermiyoruz diyorlr. çok başıma buyrukmuşum sözlerini dinlemiyomuşum. avonu aradım 5. kez şikeyt ettim ama hala ses yok. temsilci olmak için bekleyenler var. bu kadınların yüzünden vazgeçecekler ya. ben napayım bu kadınları ya offf
bende yeniyim bu işleri pek bilmiyorum fakat aklıma geldi temsilci girişinde temsilci tavsiye diye bir yer var burdan istediğin olmuyormu ordada bir form var da
her dediklerini yapmıyorum diye vermiyor. bide geçen kampanya 345 tl iade yapmışız diye vermiyomuş. hatta iadeni kapattım falan da dedi. nasıl yaptıysa. şikayet ediyorum en geç perşembeye kadar dönerler size dediler bana kimse dönmedi. 5 kez şikayet ettim hala ses yok. çok çıkarcılar temsilcilerine herşeyi dayatıyolar. yok sipariş girişi son günü cuma değil perşembe yok yaptığın temsilci bu ay başlamak zorunda bilmem ne falan. bende dayatmalarına boyun eğmediğim için böyle oluyo. çevremde hiç takım öncüsü yok. temsilcilerede o forumu vermiyolar. avonda göndermiyor o formu yalnız bssden alabiliyomuşuz. napıcam hiç bilmiyorum.her hafta kavga gürültü bıktım valla. am şu bi gerçek avon temsilcilerine hiç bi şekilde sahip çıkmıyo. takım öncüleri ve bsslerin dedikleri oluyo hep. bende takım öncüsüyüm ama kimseye dayatmıyorum birşeyleri üç kuruş prim alacam diye.
ne gıcık insanlar var hayatta yaa sinir bozucu canım ilksah tan yardım al istersen o eski takım öncülerden galiba inan fikrim olsa yardım ederdim ama :S
ne gıcık insanlar var hayatta yaa sinir bozucu canım ilksah tan yardım al istersen o eski takım öncülerden galiba inan fikrim olsa yardım ederdim ama :S
sağol caım benim. ilkşahla konuşacam zaten. başka çare yok. o belki birşey düşünür
tesekkür ederim canım tam resmimi koymayayım ama bi topikte makyaj icin resim koymustum orda azcık fikir olustururum kafanda bakalım
en alttaki
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...arini-paylasir-misiniz-2883.html#post15967015
kızlar bu faturalanmama olayı canımı sıkıyo walla.yengem yurtdışında yaşıyo perşembeye kdr gelirmi ürün dedi bende 2 günde geliyo salı bile gelir dedim.60 liralık sipariş yazdım sadece ona dün gece 9da verdim.perşembeye kdr gelir dimi? sonra kadın gitçek hadi bide iadeyle uğraş ufffff avooonnnn!!!!!
vaaaavvv süpersin tatlım.))şimdiye kadar hislerimde hiç yanılmadım sende yanıltmadığın için sağol fıstık:))
gelir canım perşembeye kadar.
şaka bir yana arkadaşlar neden bazı şeyler içime doğar bilmiyorum?mesela dün akşam oturuken kapı çaldı bende içimde bir his şu kişi dedim gerçekten o geldi:)eşim nerden biliyordun diyor vallahi bilmiyordum dedim.bazen eşimin bazı öğrencilerinin isimlerini tahmin ediyorum ve çok ilginç tutuyor.hatta siremim diye bir arkadas varya o avatar kullandığı için kendi kafamda polis yada asker eşi olduğu geçiyormuş.sonra kendisine sorunca asker eşiyim dedi yemin ederim hissetmiştim bunu.ama nasıl hiç anlam veremiyorum ama gerçekten bazen oluyor.sizdede oluyormu böyle şeyler?
şaka bir yana arkadaşlar neden bazı şeyler içime doğar bilmiyorum?mesela dün akşam oturuken kapı çaldı bende içimde bir his şu kişi dedim gerçekten o geldi:)eşim nerden biliyordun diyor vallahi bilmiyordum dedim.bazen eşimin bazı öğrencilerinin isimlerini tahmin ediyorum ve çok ilginç tutuyor.hatta siremim diye bir arkadas varya o avatar kullandığı için kendi kafamda polis yada asker eşi olduğu geçiyormuş.sonra kendisine sorunca asker eşiyim dedi yemin ederim hissetmiştim bunu.ama nasıl hiç anlam veremiyorum ama gerçekten bazen oluyor.sizdede oluyormu böyle şeyler?
bende yarın bond gırl iade edicem sevmedim kokusunu cüzdanı aynası var kullanmadım onlarıda imha etmiyorlardır ya baktınki gelmedi yerinde olsam iade ederim çünkü aynası çantası parfümden daha güzel ...
nasıl ya bide aynasımı vardı onun bende niye yok gönderilecek falanda yazmıor sadece kozmetik çantası geldi ufak bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?