Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Benim de hala faturalanmadı.Sanırım öncelik Marmara Bölgesi'nin.Bir de ben bugün İş Bankası'na hesap açtırdım,otomatik ödeme talimatı verdim,kadın son ödeme gününüz 10 Kasım'da işleme alırlar dedi.Faturalandırma yarın başlarsa benimkini bekletecekler mi?

merhaba kızlar bi sorum olcak ben avonun vish of love kokusunu beğeniyorum.yalnız sizce celebre yada purblanka daha mı iyi yada vish ofhappines bu üçü nasıl yoksa eski parfümüme devammı edeyim...

yaw benim iadem düşsün sipariş vericem ama Allah bilir ne zaman düşer c.tesi verdim iadeyi
bir de outspoken by fergie edt alan var mı hediyesi geliyormu size acep

Komikliğe bakarmısın :) kendi siparişlerimi girdim hemen gönderdim.bi temsilciminde siparişlerini bi gün sonra akşama doğru gönderdim ..Onunki sevkiyata hazırlanıyor benimki faturalanmadı bile. gülermisin aglarmısın acayip sinirlendim

hiç şaşırmadım canım. bendede çok oldu öyle. ne kadar geç sipariş verirsek o kadar erken geliyo. ilk beş dk girdim birini. diğer dördünü ertesi gün sabah erkenden girdim hala tık yok.

hiç şaşırmadım canım. bendede çok oldu öyle. ne kadar geç sipariş verirsek o kadar erken geliyo. ilk beş dk girdim birini. diğer dördünü ertesi gün sabah erkenden girdim hala tık yok.

Böyle aptalca bi sistem mi olur ya saçmalıgın daniskası !!!

bu saatten sonra sanmam ki faturalansın 7.30 a kadar çalışıyorlar zaten

normalde böyle olmaması lazım pazartesi faturalanıyodu hep.hayır beş siparişin beşide mi faturalanmaz. sizdede faturalamasa bunuda bölge satış sorumlumdan bilicem

avonun hiç yaptırımı yok maalesef t.ö lerine bss yee
bende şehir değiştirdim diyee
bölgemi değiştirmek istedim
aradım sistemin yenilenceği zamanlardaaa
sistem yenilendikten sonraa 2. siparişinizden sonra otamatik olarak değişcek fln dedilerr
yok değişsen bşy aradım hani olmadı diyeee
bss ulaşıp onun yapması lazımmmış
kadınde bi ev teli vermiş ne zmn arasam yokk açan falannn
velhası kaldıkk böylee
aslındaaa avonu bırakmak lazımdaaa alışkanlık yaptı iştee
kalbin temiz demekki cnm birde 6. his denen şeyy var sende desene
sevkiyata hazırlanıyoooooooooooo

dün gece saat 9da
vayyy beeeeeee cuma verdik ilk 8 dakkada bzmki hala yeni dee
gözün aydınnnn adalet mi bu avon
avon topiğineee bende geldim.ilk kezz nabersinzi bayanlar.begendinizmi k14ü :)) benimki yarın geliyor mrktan çatlayacam :))
hoşgeldinizzz gözünüz aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…