Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Allah Allah Bak Şimdi Çok Şaşırdım Hani Bende Sorun Var Dicem Kime Koklattıysam Boynumu Kokusuna Bayıldı Sipariş Verdi :s

bende bayıldım öyle şişede deyişik koku güzel geldi ama tenimde durdukça baydı bilmiyorum içinde beni rahatsız bir madde var yani ben bu kokuyu üstümde sevmedim ağır karakteristik bir koku günlük deyil gerçi ben bu kokuyu özel günlerdede kullanmam o ayrı ya bilmiyorum zevk meselesi tabii

selam kızlar nasılsınız?bol kazançlar

cumartesi günü sabah 9 da girdim siparişi.hala yeni diyor faturası kesilmemiş.siparişi onaylanan varmı kızlar?

bazıları 45+ ama ciltleri öyle gözükmüyor daha genç cilt problemi yok .onlara 35+ önerebilirsin

Canım bunu alacak olan kişinin yaşı 50 küsür ve cildi olması gerektiği gibi aslında. yani "aa cildiniz çok güzel hiç yaşınızı göstermiyor" diyebileceğim bir cilt değil. Özellikle göz çevresinde kırışıklıklar yoğun.
O zaman ben anew i önermekle iyi yapmışım kadına oh iyi içim rahatladı.

Bir de sizden bir ricam olacak, bana fiyat listesi lazım da evde değilim ben hala. Avon sitesinde hala k12 fiyat listesi var. Nereden bulabilirim listeyi?

Gerçekten Tenden Tene Farklılık Gösteriyo Parfümler Bond Girl'in İçinde Olan Bi Madde Senin Teninle Ters Orantılı Demekki Beni de Tam Tersine Kaldıkça Cezbetti Çünkü Kokusu

yapan çok oldu mu zor oluyo satmakk burda bi ben varım bide dore satan arkadaş var :)
artık yazmıo sanırım bende 3 şey eksik gelmişti sordum arayıp
gönderilcek dedi stoklanınca
aaa van merkez güzeldir ya doğunun parisi derler ordada görev yapmıştık ailemleyken yani bekarken
2 nisan caddesinde oturmuştuk özkent sitesi :)
edremiti gördün mü cnm?

kızlar fırsat kösesinde ürünleri sepetme attım ama daha siparsi göndermeyecegim onlar benim icin ayrılmıs mı oluyor spete koyduklarım yoksa stok sorunu yasarmıyım ?

maviş canım başkasıyla konuşuyodun ben araya girmiş gibi oldum ama içim rahat etmedi bi fondöten önermek istiyorum tam istediğin gibi ;clinique even better make up fondöten.... spfli aynı zamanda.... benim cildim kuru ve asırı hassas,hatta alerjik diyeyim....en pahalı markalardan bile fondöten denedim ben böylesini görmedim....bol antoksidanlarla geliştirilmiş, hafif formüllü, yağ değil su bazlı bi fondöten..... yine su sıralar bloglarda cok övülüyo....yabancıların da cok tercik ettiği bi fondöten....sürdükten sonra cildi nasıl aydınlık gösteriyo anlatamam harika bişey...........hafif ama kapatıcı aynı zamanda.... gercekten çok memnun kalıcaksın.... bu avondaki jel eyelinerı da ben önermiştim....kolay kolay avondan bişeyi begenmem oysaki.....dönüp dolaşıp aldıgım belli ürünleri var işte. ücradaydın biliyorum ama büyük şehre gittiğinde bu fondöteni bi denettir yüzüne.... fiyatı 49 mu neydi yanlış hatırlamıyosam canım....bi bak ben çok memnun kalıcagını düşünüyorum.....

katalogu gelen tüm resimleri paylaşsın olurmu canlarrrr,merakla bekliyoruz..... bana k 14 gelmicek offf o yüzden tüm resimleri eklerseniz cookk iyi olacakk

kızlar fırsat kösesinde ürünleri sepetme attım ama daha siparsi göndermeyecegim onlar benim icin ayrılmıs mı oluyor spete koyduklarım yoksa stok sorunu yasarmıyım ?

hayır tatlım ayrılmış olmuyorr
sen sadece kendi sayfana kayıt ediyorsun
göndermeden avona geçmezz

Ohh maşallah k13 siparişleri verilmiş bile benim ne yazık ki biraz daha sipariş toplamam lazım 2 tanecik siparişim var gerçi fiyatı yüksek siparişler kendimede alacaklarım var ama yinede büyük ihtimal siparişlerimi bayram sonrası verebilecek gibi gözüküyorum.
k14'ü bende merak ediyorum valla eline geçen kampanyaları yazarsa çok makbule geçer.:)

merhaba hanımlar ben K13 katalogu ıcın cumartesi günü sipariş verdim sipariş numarası var ama hala faturalanmamıs. Haftasonu verılen siparişler ne zaman veriliyor bileniniz var mı?

ya k-13 ün siparişlerini gircem giremiyorum sabahtan beri arkadaşlar k-12 den sipariş ettiğim yüzüğü sevgili avon koliye koymamış ama faturada yollandı olarak gözüküo..takım öncümü aradım bi sonraki siparişlerini girmeden önce beni ara ben şirketi arar söylerim dedi..sabah aradım..ama sistemde bi arıza mı ne varmış iletememiş o da ürün alıcak arkadaşlara çrş günü vermem gerekio ürünleri..napcam ben şimdi bu akşam girsem siparişleri ne zamana elimde olur ki?? panik panik dolanıyorum evde yaa wala ne sancılı iş şu siparişte aksaklık olması

ben 29 tl borcum var bankaya bugunson ödeme günümdü ödemeye fırsat bulamadım...faturamı kesmezler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…