- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.261
Allah Allah Bak Şimdi Çok Şaşırdım Hani Bende Sorun Var Dicem Kime Koklattıysam Boynumu Kokusuna Bayıldı Sipariş Verdi :s
bazıları 45+ ama ciltleri öyle gözükmüyor daha genç cilt problemi yok .onlara 35+ önerebilirsin
bende bayıldım öyle şişede deyişik koku güzel geldi ama tenimde durdukça baydı bilmiyorum içinde beni rahatsız bir madde var yani ben bu kokuyu üstümde sevmedim ağır karakteristik bir koku günlük deyil gerçi ben bu kokuyu özel günlerdede kullanmam o ayrı ya bilmiyorum zevk meselesi tabii
yapan çok oldu mu zor oluyo satmakk burda bi ben varım bide dore satan arkadaş var :)kayseriden geldik canım buraya orda satışlar tavandı burda fiyaskoo bizde burda lojmanda oturuyoruz 4 blok ve 40 daire toplam ama kaç kişi var her apartmanda yapan çıldırıcam yaa ama allah rıskını veriyor herkesin işte geçinip gidiyoruz
artık yazmıo sanırım bende 3 şey eksik gelmişti sordum arayıpKızlar Son Siparişim Bugün Geldi Bond Girl 007 İstemiştim Göndermişler Ama Yanında Küçük Kozmetik Çantası Ve Ayna Hediyeydi Onu Göndermemişler :s Faturada da En Kısa Zamanda Gönderilecektir Falan Yazmıyo :s Niye Böyle Oldu ki Bilen Var mı ?
aaa van merkez güzeldir ya doğunun parisi derler ordada görev yapmıştık ailemleyken yani bekarkencanım ben vandayım önce tatvana geliyor sonra buraya sevk ediliyor.yani tatvana gelmesi 2 günü bulur.çarşamba sabah çok erken buraya geliyorlar.demekki en geç salı tatvanda olması lazım oda bu gidişle imkansız.sadece haftanın 1 günü geldiği için bu hafta yetişmez sanırım.gelecek çarşambada bayram tatili diye kargo gelmez taaa öbür çarşambaya kalıcak ya düşünebiliyormusun ben borcunu ödüyeceğim ama hala ürünlerim gelmemiş olacak!!
shell mi yoksa ıvory miydi kullandığın?valla hayal kırıklığına uğradım şimdi.bende makyajda fondotenin kalitesine çok önem veririm yar,allık,rimel hepsi bir yere kadar ama tenin şöyle bebek gibi pürüzsüz ve aynı renk olunca bir başka güzel oluyor
kızlar fırsat kösesinde ürünleri sepetme attım ama daha siparsi göndermeyecegim onlar benim icin ayrılmıs mı oluyor spete koyduklarım yoksa stok sorunu yasarmıyım ?
merhaba hanımlar ben K13 katalogu ıcın cumartesi günü sipariş verdim sipariş numarası var ama hala faturalanmamıs. Haftasonu verılen siparişler ne zaman veriliyor bileniniz var mı?
selam kızlar nasılsınız?bol kazançlar
cumartesi günü sabah 9 da girdim siparişi.hala yeni diyor faturası kesilmemiş.siparişi onaylanan varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?