- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.161
canım eğer korunuyosan kendini çok strese sokma.
umarım bi an önce olursun :))))
bizde 2. bebğimizi düşünüyoruz bende inşallah hamile kalırım diyeyim :))))
ay bende her ay gecikiyorum oluncaya kadarda yüreğim ağzıma geliyor:18:şimdilik tekrar anne olmak istemiyorum.çünkü kızımı bu dağ başında yalnız başıma çok çok zor büyüttüm.birde 2.yi düşenemiyorum:95:
dün öğleden sonradan beri giremedim,esssscimm doğum günün kutlu olsun canımmm,hep mutlu ol
kızlar bişe sorcam....sipariş vermediğim aylarda bana hiç katalog gelmezdi...en son k11 de sipariş vermiştim...bide k14 ü bekliyorum onda vercektim işte...dün kargodan msj gelmiş,katalog getirmişler ama alıcı evde yoktur diye not düşmüşler,bana akşam geldi msj.... şimdi bu gelen katalog sizce k 13 müdür yoksa k14 mü? yoksa ikisini de göndermişlermidir? bilenlerden cevap bekliyorum... eger k13 se kargucuyu arayıp getirme boşuna yırt at dicem,çünkü zaten sipariş girmicem. ama içinde eger k 14 varsa seve seve kabul ederimsizce ?
evet aynen öyle ne istedilerse yaz sistem ayarlıyo sonra
shell sana açık olur yahu nasıl olur !
arkadaşlar avon kotoloğunu facebookta yayınlamak istiyorum ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
sevgılı temsilciler elinde avonun eylul yada ekım ayının katalogundaki 3 adaet 1 kıloluk banyo kopuğü 22 tl ürününden olan varmı ben istedım bı avon temsılcısınden borcumu ne varmış getıremedı ist fatıhdeyım elden teslım olursa iyi olur
fondöteni sürdüğümde mesela onu alsaydım özel günlerde sürerdim günlük almadığım için de rengimin bir kaç ton acıgını tercih ediyorum :) aydınlık görünüm vermesi açısından
arkadaşlar ya secret fantasty parfümü sipariş etmiştim dün geldi bir baktım üstündeki anahtarlıgı alınmış ve de kullanılmış bir sekilde oldugunu düşünüyorum iade etsem kullanılmış diye üstüme kalmaz değilmi sinir oldum
k13ü yolluolar cnm
ebru sen kullandınmı anew fondoteni nasıl güzelmi?o kadar övgü aldıki çok merak ediyorum
kullanılmıs bir ürün iade edilemiyormu?peki beklentilerimi karsılamadı maddesi nasıl olacak o zaman?ben rimelle birlikte makyaj temizleme ürününüde göndermiştim ama kullandım baya bir.o iade olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?