• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cebine gelmesi lazımdı temsilci numaranın :44: ki yoksa bile seni avona üye yapan kişi şu anda kargonun durumunu görebilir onada sorabilirsin :34: ben takım öncüsü konusunda çok şanslıyım..hem kk da tanıştım hemde ilk günden beri herşeyimle çok ilgili sağolsun :16:

cebime gelmedi numaram takımöncüsüde kargoyla gelecek numaran dedi

siparişlerini geç girersen bornoz takımını alman zor canım o ilk 10.000 temsilciyemi ne veriliyo...ilk dklarda girmek lazım yani

ben havlu takımını almıştım daha önce çook güzel şirin birşey. ama annem kullanmama izin vermiyor. çeyizeymiş:32: ikincisinide tutturdu al diye oda gelinineymiş. ben çalışayım avon satayım kadın bi krem alsın parasınıda bana ödetsin hediyesinide gelinine versin :78:

valla bu ay bi yüzük birde kardeşimle ikimiz çanta aldık..en fazla 40 tl tutuyodu....e şipariş veremicektim alanda yok..bari yeni katalog panaroma falan gelsin dimi bende iindirimde olan 65 tllik 50sglam parfüm aldım :)))))

soradan iade edicem napim canımm yani...ilkşah vermmişti bu aklıda sağol canımm:)))

bu arada tomorrow erkek parfüm fırsat köşesindeydi ve fiyatı çok iyi düşmüş. 8 tane sipariş ettim ama umarım bitmez. çok güzel koku

kızlar faturalar bugün kesilir mi kiii faturası kesilen var mıııı

saat 16 dan sonra tahminim faturalanır ama bilemiyorum avon bu neyapacağı belli olmuyor

eh avon bize dün bu sıkıntıyı yaşattın ya helal olsun sana nediyim iadelerin bol olur inş. =)

Son düzenleme:
saat 16 dan sonra tahminim faturalanır ama bilemiyorum avon bu neyapacağı belli olmuyor

eh avon bize dün bu sıkıntıyı yaşattın ya helal olsun sana nediyim sana iyadelerin bol olur inş. =)

haklısın canım avon diyince 10 dk düşünmek lazımm:1::1: bu arada bedduan da süpperr :13:

haklısın canım avon diyince 10 dk düşünmek lazımm:1::1: bu arada bedduan da süpperr :13:

ben aslında böyle ilk dakika vermezdim bayram yaklaştı geçen aydan kalan müşterinin ruju gelmedi kız sorup duruyor bir daha stoksuzluk olmasın diye erken verdim gelmeyen ürün kendimin olsa inan o kadar önemli deyil.

ya arkadaşlar indirim broşurunda olmayan ürünleri nasıl anlıyorsunuz uyarı çıkıyormu ben indirim broşurundan ilk defa aldım fırsat köşesindende aldım birşeyler hiç uyarı çıkmadı tutarda hepsi görünüyor?

Back