• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar Avon'un sitesine girip temsilci numaramı ve şifremi yazınca karşıma bu yazı çıkıyor ''şu anda size hizmet veremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz'' bu uyarı sizde de çıkıyor mu?

Arkadaşlar Avon'un sitesine girip temsilci numaramı ve şifremi yazınca karşıma bu yazı çıkıyor ''şu anda size hizmet veremiyoruz daha sonra tekrar deneyiniz'' bu uyarı sizde de çıkıyor mu?

yok bende çıkmıyor çok rahat bakıyorum birde fırsat köşesinde çok fazla indirimi olmayan ürünlerde var onu farkettim arada kakalamışlar :52:

ay ağzını hayra aç canım.eğer öyle yaparlarsa benim ki çarşambaya yetişmez diğer çarşambaya kalır.o zamanda bayram tatili girer araya en az 15 günü bulur gelmesi:14:

keşke dediğin gibi olsa ama hep pztsi başlıyorlar salıya kaydığı bile oluyor ben de mahrumiyet bölgesindeyim cnm burda da kargo haftada bir kere salı günü geliyorr benimde durumum vahim yani :5:

Son düzenleme:
zaten misal veriyorum 100 liralık sipariş verdin gelen faturada ayrıntıların yazdıgı sayfada diyorki işte 490 liralık daha siparişgirin ütüyü kazanın yazıyor.. zaten inceler isen görürsün sende :)

ya kızlarhangi güne kalırsa kalsın bröşürdeki ürünlerbitmesinde yeterki birsürüsiparişim var ondan sadece 6 tane çanta var 6 tane saat 2 cüzdan 2 kemer:( satışım düşmesin yeterki olsunda

Back