• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar bende siparişimi girdim ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmedim ilkşahın gelip beni aydınlatması lazım :9:
ecemnaz eğer tüm parfumlerin aynıysa 3 giriyorsun. mesela wish of love pembesinden alacaksan üçünüde 3 yazıyorsun.yok bir pembe 2 sarısından alacaksan.pembe koduna 1 sarı koduna 2 gireceksin .umarım anlatabildim :44:

kızlar günaydın. ben şimdi verdim siparişleri. kemer ve cüzdan kalmamış. diğerlerinde sorun çıkmadı ama stokta yoksa kargo parasıda ödeyecem. ya bu avon beni öldürür

günaydın kızlar gönderme işlerini ne zaman yapıyorlar?gecikmiş borcum yok ama eski borcum var ayın 9 unda ödemem gerekiyor.onu ödememi beklerlermi yoksa gecikmediği için hemen gönderirlermi?birde ben ilk sipariş girenlerdenim bizimkileri öncemi gönderirler?yani aksam 8i 2 yada 3 geçe sipariş verdim ben.bana da stokta yok derlermi kargolama işlemleri sipariş girenlerin giriş saatine göremi yapılır.ya zaten ben zoraki 75i aştım sırf kargo ücreti vermeyim diye birde benden kargo mu isterler o zaman.ama bu kendi problemleri benim değilki!böyle bir durumda bana daha önceden bildirirlermi?yani siparişi iptal ettirme sansım olurmu?biraz çok sordum ama aydınlatırsanız sevinirim kızlar

benim cildimde kuru canım.fiyat uygunmu set olarak alayım o zaman.yazın memlekete gidince bol bol sürerim mersin çok sıcak bronzlaşmamak elde değil orda

canım benim kardeşim aldı.skın softun altın parıltılı jel vucüt yağı diyor o harikaa bence...benimde cildim kuru ama nemlendirici gibi bile yağlı değil hemen emiyor....

ve altın ışıltısında pırıl pırıl parlıyor cok güzel bence kesinlikle al derim..

şişeside seffaf içi görünüyor şişedenden bile pırıl pırıl duruyor valla..

günaydın kızlar gönderme işlerini ne zaman yapıyorlar?gecikmiş borcum yok ama eski borcum var ayın 9 unda ödemem gerekiyor.onu ödememi beklerlermi yoksa gecikmediği için hemen gönderirlermi?birde ben ilk sipariş girenlerdenim bizimkileri öncemi gönderirler?yani aksam 8i 2 yada 3 geçe sipariş verdim ben.bana da stokta yok derlermi kargolama işlemleri sipariş girenlerin giriş saatine göremi yapılır.ya zaten ben zoraki 75i aştım sırf kargo ücreti vermeyim diye birde benden kargo mu isterler o zaman.ama bu kendi problemleri benim değilki!böyle bir durumda bana daha önceden bildirirlermi?yani siparişi iptal ettirme sansım olurmu?biraz çok sordum ama aydınlatırsanız sevinirim kızlar

canım bence sipariş giriş sırasına göre gönderirler ürünü.stokta olmaya üründen dolayı ürünlerin eksik gelirse korkma kargo ödemessin.bir kaç defa bana eksik ürün geldi hatta birinde faturam 65 e düşmüştü kargo ödemedim rahat ol. emin değilim ama indirim broşürü yada fırsat ürünlerinden stoksuzluk olursa duyumlarıma göre kargo ödeniyormuş. ürünler faturalanıp sevkiyata hazırlanmadıysa iptal ettirebiliyormuşuz.aslı varsa kızlar beni doğrulayın yoksda düzeltin :92:

herkese hayırlı olsun k13 :72:
kıl payı yemek setini kaçırıyordum, son anda aldığım siparişlerle yemek setim gelecek çok şükür.iyiki k12 yi saat 8 e uzatmışlar:)
birde şu k13 teki diamondesque yüzük gelir inşallah :2:

canım bence sipariş giriş sırasına göre gönderirler ürünü.stokta olmaya üründen dolayı ürünlerin eksik gelirse korkma kargo ödemessin.bir kaç defa bana eksik ürün geldi hatta birinde faturam 65 e düşmüştü kargo ödemedim rahat ol. emin değilim ama indirim broşürü yada fırsat ürünlerinden stoksuzluk olursa duyumlarıma göre kargo ödeniyormuş. ürünler faturalanıp sevkiyata hazırlanmadıysa iptal ettirebiliyormuşuz.aslı varsa kızlar beni doğrulayın yoksda düzeltin :92:

mavişşş81 ; gördünmü bak bi tane daha benim gibi çok begenen cıktı ve onun da cildi kuruymuş....gercekten güzel,memnun kalacaksın.essciimmm katılıyorum cidden çok güzel.... bu arada mavişş borcun ayın 9 undaysa problem olmaz ama gecikmiş borcun varsa cogu zaman göndermiyolar,benim 2 kez öyle oldu,1 gün geçikmiş borcum vardı 70 küsur mü ne ama göndermediler, bazen de gönderiyolarmı arkadaşlardan duydugum.... bu arada ben hep ptt den yatırıyorum çok kolay oluyo o da.... birde ne dicem ; şimdi yeni gelecek katalog yılbaşı katalogu olcak dimi? yani ben yanlış bilmiyorum?

alıntıyı yanlış yamışım esssssciğimin bi yorumu vardı arka sayfada onu alıntı yapcektim,kusura bakmayın....nasıl geri döndürecegimi de bilemedim. :17:

teşekkürler canımcım:16: umarım öyle yaparlar buraya sadece carsamba günü kargo geldiği için bugün yarın göndermeleri lazım yoksa 1 hafta daha beklemem gerekecek:36:umarım eksik bişey gelmez gerçi ben öyle kemer yüzük cüzdan falan istemedim onun için gelir diye düşünüyorum

alıntıyı yanlış yamışım esssssciğimin bi yorumu vardı arka sayfada onu alıntı yapcektim,kusura bakmayın....nasıl geri döndürecegimi de bilemedim. :17:

kendi yazdığın mesajın altında edit yazar tatlım onu düzeltmek için kullanırsın.düzeltincede kaydet dersin olur sekerim

kendi yazdığın mesajın altında edit yazar tatlım onu düzeltmek için kullanırsın.düzeltincede kaydet dersin olur sekerim

yani komplede yazıyı silebilirsin kaydet deyince yazı olmaz ama yinede bişey göndermiş gibi olursun tamamen silme diye bişey varmı onu bilmiyorum sanırım onu modoretörler yapıyorlar

kızlar ben persembe günü sipariş verdim takım öncüsüne verdim yani bana c.tesi yada pazartesi gelir dedi ben bütün gün evde mi bekleyecem kargoyu yaa siz biliyosunuzdur en erken ne zaman gelir

yok onu biliyorum da ben alıntıyı yanlış kişiden yapıp buraya kaydettim,sonra editlediğimde tekrar başkasının alıntısını koymayı beceremedim canım. bu arada yine sorim yeni gelcek katalog yılbaşı katalogu demi

yok onu biliyorum da ben alıntıyı yanlış kişiden yapıp buraya kaydettim,sonra editlediğimde tekrar başkasının alıntısını koymayı beceremedim canım. bu arada yine sorim yeni gelcek katalog yılbaşı katalogu demi

evet canım yılbaşı kataloğu

kızlar bende gece girebildim oldu sonunda siparişte wish of love sayısı alt alta 2 tane var bide en üstte 1 adet ayrı gözüküyor acaba bi taneye 3 oluyoya yani tek mi sayılıyor onların hediyeleri gözüküyor dimi yoksa 3 adet siparişmi girdim ben

Back