Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ben persembe günü sipariş verdim takım öncüsüne verdim yani bana c.tesi yada pazartesi gelir dedi ben bütün gün evde mi bekleyecem kargoyu yaa siz biliyosunuzdur en erken ne zaman gelir

kızlar bana cvp verecek yok mu yaa persembe verdiğim sipariş bugün gelirmi acaba

avon artık kendini güncelleyemiyor. hep aynı problemler.ilk beş dk da kemer stoğu bitti. site kilitlendi. beş dkda bitecek ürünü niye koyuyosun kataloğa. niye bizi müşterilerle karşı karşıya getiriyosun. gece 12 dede cüzdan bitti. demekki oda ilk girilen siparişlerde tükenmişti. böyle saçmalık olmaz ya. müşteri kitlesini biliyor. binlerce temsilcisi var. hiç satılmasa sadece temsilciler alsa milyonlarca ürün eder. bunu düşünemiyo mu yani avon. eline bin tane ürün geçiyo koyuyo kataloğa kim kaparsa artık. hadi biz şanslıyız internetimiz var evimizde. olmayanlar ne yapacak. takım öncülerinin insafına kalacak. hangi takım öncüsü temsilci siparişi girmek için bilgisayar başında beklerki. ben bile dün bir tek temsilcimin siparişini girebildim. benimkisiyle birlikte diğer3 siparişide sabahın köründe kalkıp girdim ama stok tükenmiş. off ya çok sinirlendim:95:

kızlar bana cvp verecek yok mu yaa persembe verdiğim sipariş bugün gelirmi acaba

canım avonun sitesine girdiğinde siparişlerimden kargo takibi var oraya tıkla ve kargonun şu anda nerde oladuguna bak..eğer şehrinde ise kargoyu arayarak gelip gelmeyeceğini öğrenebilirsin

Son düzenleme:

canım 3 adet girecektin. o faturalanınca hesaplanır. bendede öyle. merak etme. kremlerin çantasınıda onlar gönderiyolar. kodu yok yani.

canım ya ben ilk başta tek zannedip 1 yazdım herhangi iki adet diyince onlar yollar diye ama devam ederken prosyonları yazın gibi bi yazı çıktı sonra karıştımı bilmem ama 2 adet daha yazdım şimdi listede baktım bi tane en üstlerde wish of love var bide en atta iki tane daha var olmuştur inşallah

kampanya 12den bahsediyosun sanırım canım.muhtemelen bugün gelir.internetten kargo takibine bakabilirsin.

canım avonun sitesine girdiğinde siparişlerimden kargo takibi var oraya tıkla ve kargonun şu anda nerde oladuguna bak..eğer şehrinde ise kargoyu arayarak gelip gelmeyeceğini öğrenebilirsin

kızlar tesekkürler cevaplar için daha pazartesi üye oldum ve henüz temsici numaram yok avonun temsilci girişine giremiyorum

birde anew alana çanta hediye ya sadece krem kodlarını yazmamız yetiyor dimi çantayı onlar gönderiyor

aynen öyle özlem

demek plaj çantası bitmişş çok uzuza gitti vallla ilk çıktığında aldığımda 20 mi 25 mi neydiii
3 tane verdim ondan müşteriler istemişti

siparişlerini geç girersen bornoz takımını alman zor canım o ilk 10.000 temsilciyemi ne veriliyo...ilk dklarda girmek lazım yani

kızlar tesekkürler cevaplar için daha pazartesi üye oldum ve henüz temsici numaram yok avonun temsilci girişine giremiyorum

cebine gelmesi lazımdı temsilci numaranın :44: ki yoksa bile seni avona üye yapan kişi şu anda kargonun durumunu görebilir onada sorabilirsin ben takım öncüsü konusunda çok şanslıyım..hem kk da tanıştım hemde ilk günden beri herşeyimle çok ilgili sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…