- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.981
kızlar ben persembe günü sipariş verdim takım öncüsüne verdim yani bana c.tesi yada pazartesi gelir dedi ben bütün gün evde mi bekleyecem kargoyu yaa siz biliyosunuzdur en erken ne zaman gelir
kızlar bana cvp verecek yok mu yaa persembe verdiğim sipariş bugün gelirmi acaba
kızlar bana cvp verecek yok mu yaa persembe verdiğim sipariş bugün gelirmi acaba
kızlar bende gece girebildim oldu sonunda siparişte wish of love sayısı alt alta 2 tane var bide en üstte 1 adet ayrı gözüküyor acaba bi taneye 3 oluyoya yani tek mi sayılıyor onların hediyeleri gözüküyor dimi yoksa 3 adet siparişmi girdim ben
evet canım yılbaşı kataloğu
cok saol canım.....çok merak ediyorum ama maalesef benim elime gecmicek.
kampanya 12den bahsediyosun sanırım canım.muhtemelen bugün gelir.internetten kargo takibine bakabilirsin.
canım avonun sitesine girdiğinde siparişlerimden kargo takibi var oraya tıkla ve kargonun şu anda nerde oladuguna bak..eğer şehrinde ise kargoyu arayarak gelip gelmeyeceğini öğrenebilirsin
birde anew alana çanta hediye ya sadece krem kodlarını yazmamız yetiyor dimi çantayı onlar gönderiyor
kızlar sizin akşamdan beri yaşadığınız stres beni kastı inanın
ben bunu yaşamamak için geç giriyorum siparişlerimi beklicem birkaç gün daha
bu ay sürpriz bir gelişmeyle temsilci fiyatıyla 257 tl oldu satıcım
inşAllah bornoz takımını alırım :92:
kızlar tesekkürler cevaplar için daha pazartesi üye oldum ve henüz temsici numaram yok avonun temsilci girişine giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?