- Konu Sahibi berfinbilgen
- #20.621
mltm44, bal_petegi, basiyazmalikiz, cecile, daisybaby, fakelove, gulsaherhan, ket, kuzeymila, okyanus_35, toraman, zaaide, _dersena_
avon bu büyük aşkımızı görse hepimizi maaşa bağlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mltm44, bal_petegi, basiyazmalikiz, cecile, daisybaby, fakelove, gulsaherhan, ket, kuzeymila, okyanus_35, toraman, zaaide, _dersena_
avon bu büyük aşkımızı görse hepimizi maaşa bağlar
mltm44, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, Cecile, daisybaby, fakelove, gulsaherhan, ket, kuzeymila, OkYaNuS_35, toraman, zaaide, _Dersena_
avon bu büyük aşkımızı görse hepimizi maaşa bağlar[/QU allah sana uzun ömür versin beni güldürdün avonmu kız avon kimseye günahını bile vermez hahahahahaa
mltm44, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, Cecile, daisybaby, fakelove, gulsaherhan, ket, kuzeymila, OkYaNuS_35, toraman, zaaide, _Dersena_
avon bu büyük aşkımızı görse hepimizi maaşa bağlar[/QU allah sana uzun ömür versin beni güldürdün avonmu kız avon kimseye günahını bile vermez hahahahahaa
ay çok güldüm sabırszlkla beklyrzz
Allah sizede uzun ömürler versin şekerler.
kızlar netten vermessek telden versek çok fatura gelirmi daha önce cepten sipariş vereniniz oldumu
k13de üye olup bu kampanya içinde 75 tl sipariş veren yeni temsilcilere bali bliss hediyeymiş kızlar. sizede geldimi mesaj?
şuanda sayfada 14 kişi var ama 15 dk sonra 1kişi bile kalmıcak sanırım:))
şuanda sayfada 14 kişi var ama 15 dk sonra 1kişi bile kalmıcak sanırım:))
ALLAH MUHAFAZA ELEKTRİKLER GİDİYORMUŞ BİRDE AKLIMA gelen hep başıma gelmiştir