• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

seçtiğin ürünün hediyesinin aynısından olması gerekmiyor serinin diğer ürünlerindende ekleyebiliyosun aklında olsun
mesela 1 make me wonder,1 fire me up,1 tanesinide diğerini ekleyebiliyorsun

Kızlar Acil Cvp ; Hani Bu Katalogdan 25 tl Alışveriş Yapana Çanta 14.9 Geliyo Ya İndirim Bröşürü Dahil mi ki Buna ? Korkarım Degil Ama :s

ya gündüz konusu oldu bilen varsa yazsın sipariş defteri nerde bulamadım hani ücretsiz denmiş yaa hani nerde kızlarrr bi söyleyin ya 20.00 olmadan

Teşekkürler Canım..
Bu Sipariş Defteri Olayı Ne Ben Bi Kaç Gündür Geri Kaldım Anlatabilir misin ?

avonun ilk kayıt olduğunda sana yolladığı sipariş defteri vardı ya bizim müşterilere doldurup vermemiz için ,tabi bazı kişiler kullanmayabiliyor o defteri bitince işte yine avondan talep edebiliyosun siparişlerinin arasında ücretsiz

kızlar bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim ben 3 aydır sipariş vermiyorum ve yeni sistemden hiç sipariş vermedim şimdi sipariş topladım indirim buroşüründen baya sipariş aldım onları kaçırmak istemiyorum sistem önceki gibi ugraştırıyomu yoksa yogunluktan açılmıyomu ugraşıcazmı

kızlar bana acil cevap yazarsanız çok sevinirim ben 3 aydır sipariş vermiyorum ve yeni sistemden hiç sipariş vermedim şimdi sipariş topladım indirim buroşüründen baya sipariş aldım onları kaçırmak istemiyorum sistem önceki gibi ugraştırıyomu yoksa yogunluktan açılmıyomu ugraşıcazmı

walla avonun yeni sisteme geçtiği zaman ben sipariş verdim hiç de yoğunluk varmış gibi kasmadı ama bu sefer ne olur hiç bir bilgim yok deneyip görücez artık

:10:
walla avonun yeni sisteme geçtiği zaman ben sipariş verdim hiç de yoğunluk varmış gibi kasmadı ama bu sefer ne olur hiç bir bilgim yok deneyip görücez artık

:21::21::inşallah yogunluk olmaz stres yaptım valla bi versemde kurtulsam hastayım zaten allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize kolay gelsin:36::72:

mltm44, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, Cecile, daisybaby, fakelove, gulsaherhan, ket, kuzeymila, OkYaNuS_35, toraman, zaaide, _Dersena_
avon bu büyük aşkımızı görse hepimizi maaşa bağlar:52::52::52:

Back