• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar lütfen acil cevap verin yoksa siparişimi kaçırıcam

şu k13 de sayfa 27 1 alana 2 bedava parfümler var make me smile diye onlardan sarı renkte olanın kokusu nasıl çiçeksi meyve kokusu

bide sayfa 23 deki parfümlerin kokuları

bekliyorum arkadaşlar

bide bugün saat 8 den sonra sipariş verebiliyoıruz dimi yoksa avon sayfasında k13 yazıncamı girebiliriz

maşallah o zaman bencede kullanma boşuna sonuçta gözenekleri kapatmak doğru değil cildin nefes almaya ihtiyacı var canım.yalnız sen çok esmermişsin ıvory shell sana olmaz canım ya maske gibi durur.ama göz altı aydınlatıcısı olarak kullanırsan o zaman belki olabilir.ha bu arada senin kız çok şeker ya kime çekmiş anlamadım ne sana nede babasına benzetemedim?Allahım esirgesin maaşallah:nazar:

sağol cnm aslında babasınada bana de benzetiyorlar evet esmerim ben aynı senin gibi düşündüm anew den memnun kalırsam sadece göz altı aydınlatmak için kullanacagım tüm cilde gerek kalmayacak sürmeye diğer kapatıcılar topak gibi oluyor bakalım bu nasıl ama halamın kızına denetecegim onun cilt problemli ve benden biraz açık tenli bakalım kusurları kapatırsa hem belki satış yaparım :90: (ama senin cildin de pürüzsüz duruyor sanada pek gerek yok aslında profesyönel bir fondötene galiba biz yetinmeyi bilmiyoruz hep daha iyisi olsun istiyoruz huyumuz kurusun :)

Son düzenleme:
cnm o sarı olan limonsu çiçeksi bir koku çok hafif ferah bir koku

23. sayfadaki ıs love tatlı gül kokulu turuncu olan heppines ben beğenerek almadım avonun düzenlediği güzellik perisi adlı yarışmadan kazandım oda hafif kapalı ortamlarda asla baymayan kokusu var çiçeksi narenciye kokuları sonuç hepside güzel zevk meselesi yani..

ayyyhh kızlar avon sistem değiştrmiş önceden örnek ürünlerden daha önce sipariş verilmişse uyarı çıkıodu bunda çıkmadı bende girdm oyasaki temsilcim 2 hafta önce girmiş saatten suç bana kaldı yani off 7,5 tl zarar ettm neyse özür dilerim avon senden:69: ama yinede kızgınım sistem hakkında bilgi verilebilrdi

ilkşahcım bizi aydınlatsana nedir olay tam olarak?? neye dikkat etmemiz lazım??

kızlar K13 de parfümlerde 1 alana iki bedavalarvarya O bedavalarında siparişini vercez mi yani siparişe birmi yezcaz üçmü????acillllllllllllll

evett nasıl yapıcaz ya ?
1 yazarız herhalde dmi ?

1 alıp diğerlerininde aynısı olmasını istiyorsan aynı ürüne 3 yazılcak
ama 1 ürün aldın ama aynı serinin değişik ürünlerinden seçersen üçünün de ayrı kodlarını girip 1 yazıcaksın adete
make me wonder serisi için örnek verdim cnm ben

1 alıp diğerlerininde aynısı olmasını istiyorsan aynı ürüne 3 yazılcak
ama 1 ürün aldın ama aynı serinin değişik ürünlerinden seçersen üçünün de ayrı kodlarını girip 1 yazıcaksın adete
make me wonder serisi için örnek verdim cnm ben

bnm 3 paket wish of love war birde 1 paket wonder napıcam yani simdi pek anlamadım :)

hediyeleri de seçip eklemen gerek kendi kendine eklemez cnm
sitede herbirine fiyat geçer ama faturalandığında düzeltirler onu merak etme

bnm 3 paket wish of love war birde 1 paket wonder napıcam yani simdi pek anlamadım :)

wish of love kodunu gir 3 adet işaretle ama make me wonder 1 adetse 1 yazarsan sadece 1i için 30 tl sayar 2 hediyesini göndermez,ona da 3 yazarsan hem hediyesi gelir hem 3o tl ödemiş olursun tümüne

bak arkadaşım sen bilirsin ama ben yeni üye olduğumda katologta aldanma oldu 4 kişi perfect wear likit fondoten alacaktık hepsinin ten rengi benle aynı ben bu natürel biege yazdım ürün geldiğinde aman allahım rengi aynı karameldi müşteriye göstermedim bile hemen iade ettim ilk iadem böyle oldu ama anewinki nasıl bilmiyorum bende merak ettim şimdi ama bence o renk koyu cnm
shell alıcam yaaa en iisi dediğin doğru cnm
ayyyhh kızlar avon sistem değiştrmiş önceden örnek ürünlerden daha önce sipariş verilmişse uyarı çıkıodu bunda çıkmadı bende girdm oyasaki temsilcim 2 hafta önce girmiş saatten suç bana kaldı yani off 7,5 tl zarar ettm neyse özür dilerim avon senden:69: ama yinede kızgınım sistem hakkında bilgi verilebilrdi
hiç bşy anlamadım llkşah ya

Back