- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.581
kızlar sf 104 deki solution ürünü var ya 2tane temizleyici ve tonik hediyeli nasıl güzel mi sizce???
maşallah o zaman bencede kullanma boşuna sonuçta gözenekleri kapatmak doğru değil cildin nefes almaya ihtiyacı var canım.yalnız sen çok esmermişsin ıvory shell sana olmaz canım ya maske gibi durur.ama göz altı aydınlatıcısı olarak kullanırsan o zaman belki olabilir.ha bu arada senin kız çok şeker ya kime çekmiş anlamadım ne sana nede babasına benzetemedim?Allahım esirgesin maaşallah
ayyyhh kızlar avon sistem değiştrmiş önceden örnek ürünlerden daha önce sipariş verilmişse uyarı çıkıodu bunda çıkmadı bende girdm oyasaki temsilcim 2 hafta önce girmiş saatten suç bana kaldı yani off 7,5 tl zarar ettm neyse özür dilerim avon sendenama yinede kızgınım sistem hakkında bilgi verilebilrdi
5 kasım cuma günü saat 20:00 yazıyor canımkızlar pazar günü 8den sonra yazmıomu sitede yoksa bu akşam 8den sonra mı??
kızlar K13 de parfümlerde 1 alana iki bedavalarvarya O bedavalarında siparişini vercez mi yani siparişe birmi yezcaz üçmü????acillllllllllllll
kızlar K13 de parfümlerde 1 alana iki bedavalarvarya O bedavalarında siparişini vercez mi yani siparişe birmi yezcaz üçmü????acillllllllllllll
3ünüde yazcan diye biliorum bn
kesin bişibilen yokmu kızlarr yaaa biri cevap versin bedava par:97::95:fümleri otomatik sistemmieklicek bizmi 3 adet die gircez!!!
evett nasıl yapıcaz ya ?
1 yazarız herhalde dmi ?
1 alıp diğerlerininde aynısı olmasını istiyorsan aynı ürüne 3 yazılcak
ama 1 ürün aldın ama aynı serinin değişik ürünlerinden seçersen üçünün de ayrı kodlarını girip 1 yazıcaksın adete
make me wonder serisi için örnek verdim cnm ben
hediyeleri de seçip eklemen gerek kendi kendine eklemez cnm
sitede herbirine fiyat geçer ama faturalandığında düzeltirler onu merak etme
bnm 3 paket wish of love war birde 1 paket wonder napıcam yani simdi pek anlamadım :)
shell alıcam yaaa en iisi dediğin doğru cnmbak arkadaşım sen bilirsin ama ben yeni üye olduğumda katologta aldanma oldu 4 kişi perfect wear likit fondoten alacaktık hepsinin ten rengi benle aynı ben bu natürel biege yazdım ürün geldiğinde aman allahım rengi aynı karameldi müşteriye göstermedim bile hemen iade ettim ilk iadem böyle oldu ama anewinki nasıl bilmiyorum bende merak ettim şimdi ama bence o renk koyu cnm
hiç bşy anlamadım llkşah yaayyyhh kızlar avon sistem değiştrmiş önceden örnek ürünlerden daha önce sipariş verilmişse uyarı çıkıodu bunda çıkmadı bende girdm oyasaki temsilcim 2 hafta önce girmiş saatten suç bana kaldı yani off 7,5 tl zarar ettm neyse özür dilerim avon sendenama yinede kızgınım sistem hakkında bilgi verilebilrdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?