- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.561
ebrucum o zaman kargon gelince ilk işin sürüp görüşlerini bizimle paylaşmak olsun tatlım.aslında cildim problemli değil ama merak ettiğim mesela sivilce çıkar geçince biraz lekesi kalır yada güneşte yüzünde hafif hafif çiller belirir veyada gözeneklerin bazen bakım yapmadığında daha belirgin bir hal alır.işte bu gbi şeyleri kapatabiliyorsa o fondoten benim için mükemmeldir.kullanan arkadaşlara sormak istiyorum bu gibi problemlerinizi örtebiliyormusunuz?bugün aksam sipariş vereyim o zaman
meraba bayanlar bişey sorucam kredi kartından nasıl yapılıo ödemeler??
bence değmez cnm ya yinede senbilirsin daha güzelleri var anewi satarım diyosan al
cnm ben fikrimi yazarım ama benim cildimde aslında kapatıcak bişey yok sivilce falan yorumumu ona göre değerlendirirsin cnm
ok canım:) nasıl kapatacak bişey anlamadımki?sivilceden bahsetmedim tatlım.yüzünde yazın çil türü bişeyler olmuyomu hiç yada gözeneklerin tamamen kapalımı veya yüzünde kızarma falan hiç olmuyormu ?bebek teni gibi tenin var o zaman.her tarafı eşit renkte ve pürüzsüz öylemi?e sen niye fondöten kullanıyorsun o zaman ya sonuçta aynı şey ikiside.boşu boşuna cildini yıpratıyorsun arkadaşım eğer öyleyse bence sadece nemlendirici kullan üstünede allık sürersin
ben su sekilde yapıyorum ödemelerimi:
avonun sitesine temsilci numaranızla girip temsilciye özel bilgilerim bölümüne kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz sonra yine temsilciye özel bölümünden ödeme ssyfasına girerek ödeme butonuna tıklayarak ödeme yapılıyor ama ben her ödemeden sonra kredi kartı bilgilerini siliyorum.otomatik ödeme falan olmaması açısından.
aa kesinlikle öyle olsun. hem geri dönüşüm yaparlar ya.Arkadaşlar elimizdeki eski katalogları ne yapcaz atıyormuyuz
0,50 krs a avon geri almazmı
cnm ya siteden sorun olmuomu sonuçta yeni bi sistem ??bankadan nasıl oluo acaba ..
hiç çil olmuyor cnm gözenekler tamamen kapalı hiç cildimde delik falan yok siyah nokta yok sivilce yok sadece hamilelikten biraz göz altlarım morarmış o kadar sadece göz altım için kullanıyorum çogu zaman sadece göz altıma fondöteni uygulayıp allık falan sürüyorum göz makyajını çok seviyorum sürmüsken onu süreyim bunu süreyim derken bir bakıyorum herseyi sürmüsüm. mesela profilimde albümüm var istersen gir sadece avatardaki resimde fondöten var düğüne gidecektim diğer resimlerimde fondöten hiç yok allık aydınlatıcı ve göz makyajı ama fondöten yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?