Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ben anew fondötenin hem ıvory hem shellin numunesini istedim kargoyu bugün bekliyorum ama yarında gelebilir bende düşüncemi yazacagımısıltılıyı kullanmıştım zaten avatardaki resimde ışıltı veren fondöten sürmüstüm almond u.eger numuneler güzelse anew in fondöteni almayı düşünüyorum ama ışıltı veren fondöten bize o kadar komik bir rakkama geliyorki kaçırmak istemiyorum

cnm 290 a paşabahçe sürahi ve bardak seti
590 a arzum ütü
250ye de pembe havlu takımı
sıcak çikolata : 16192
tarçın : 16213

hot chocolate 16192

shiced cookie 16213 (bu tarçınlı olan)

selam kızlar nasılsınız?bol bol satışlar :87:
offf yaa ne var şu k12 i uzatıyolarr kaç gündür verilmedi mi siparişlerrr ..
bi yere gidicektim gidemicem bunların yüzünden off verseydik de bitseydi şu işşş .

biraz önce avona girdim de k12 siparişlerinizi saat 20,00ye kadar verebiliyorsun demiş :44:

:95::95:yaaaa kızlar çok sinirliym temsilcime 95 tllik sipariş girdm şu panaromada ki erkek saatinden stoklarda kalmadığından 75 tl altına inmiş ve 7,5 tl kargo ücreti eklemişler ne saçma birşey yaa böyle olmuodu hiç sadece stoklarla sınırlı yazan ürünler stok bittiğinde kargo ücreti eklenirdi daha örnek olarak gönderemiolrsa katalogta nasl göndereckler allahım delirecm 15 dakikadr müşteri temsilcisne bağlanmayı bekliorum rezil edicm onları yaa stoklarla sınırlı yazmadkları halde 7,5 tl kargo ücreti eklemişler

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooofffffffffffffff offfffffffffffffffffff lanet olsn bu avonaa ilk defa lanet ediorum ilk defa bu kadr sinirliym

allahımm yaaaa avon resmen beni de çarptı binlerce liralık siparişler verdm ben bugüne kadr 100.000e yakın paralar kazandrdm onlara yazıklar olsun ayıp ayıp bu yaptıkları açmıolr hala daha müşteri temsilcisine bağlanamadm

Son düzenleme:

örnek ürünlerdedemi stok sorunu oluyormuş !!!!!

ebrucum o zaman kargon gelince ilk işin sürüp görüşlerini bizimle paylaşmak olsun tatlım.aslında cildim problemli değil ama merak ettiğim mesela sivilce çıkar geçince biraz lekesi kalır yada güneşte yüzünde hafif hafif çiller belirir veyada gözeneklerin bazen bakım yapmadığında daha belirgin bir hal alır.işte bu gbi şeyleri kapatabiliyorsa o fondoten benim için mükemmeldir.kullanan arkadaşlara sormak istiyorum bu gibi problemlerinizi örtebiliyormusunuz?bugün aksam sipariş vereyim o zaman

benim eski bir arkadaş milyarlık siparişler veriyordu aynı sorunları oda yaşıyordu cnm yani avon için bütün temsilciler eşit hiç kimseye ayrıcalık yapmıyor .

Son düzenleme:
benim eski bir arkadaş milyarlık siparişler veriyordu aynı sorunları oda yaşıyordu cnm yani avon için bütün temsilciler eşit hiç kimseye ayrıcalık yapmıyor .

yok kuşum o anlamda demedm sinir oldm o kadr uğraş dur böyle bişeyle karşılş die tabi ki öyle saçma bişey olamaz ayrıcalk die bişi yok ta daha önce hiç başıma gelmemişti

ayyyhh kızlar avon sistem değiştrmiş önceden örnek ürünlerden daha önce sipariş verilmişse uyarı çıkıodu bunda çıkmadı bende girdm oyasaki temsilcim 2 hafta önce girmiş saatten suç bana kaldı yani off 7,5 tl zarar ettm neyse özür dilerim avon senden ama yinede kızgınım sistem hakkında bilgi verilebilrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…