- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.541
aslına bakarsanız fildişi rengi tenim yok tabiki ama ıvory alırsam hayalet gibi mi durur?yoksa 1-2 ton rengim açılıp daha güzelmi durur.birde merak ettiğim açık tonlarla koyu tonların kapatıcılık özelliği aynımıdır?aslında param olsa 2 tane alıp farklı bölgelere açıklı koyulu yada karıştırıp orta koyulukta daha uzman işi bişey yapmak.aslında anew fondötene çok çok güvensem bu ay sadece 2 tane ondan alırdım ama hayal kırıklığınada uğramaktan korkuyorum
kızlarr 250tl sipars girecegim ama icinden iadelerim olursa o gelen bornoz takımını da iade etrmem gerekirmi ??
birde panoroma hediyeleri ne kadara ve nelerdi??
ve bu panoromada sıcak cikolta tarcınlı kur. olan rujların kodlarını ytazarmısınz cok acil
kızlarr 250tl sipars girecegim ama icinden iadelerim olursa o gelen bornoz takımını da iade etrmem gerekirmi ??
birde panoroma hediyeleri ne kadara ve nelerdi??
ve bu panoromada sıcak cikolta tarcınlı kur. olan rujların kodlarını ytazarmısınz cok acil
offf yaa ne var şu k12 i uzatıyolarr kaç gündür verilmedi mi siparişlerrr ..
bi yere gidicektim gidemicem bunların yüzünden off verseydik de bitseydi şu işşş .
selam kızlar nasılsınız?bol bol satışlar :87:
biraz önce avona girdim de k12 siparişlerinizi saat 20,00ye kadar verebiliyorsun demiş :44:
cnm 290 a paşabahçe sürahi ve bardak seti
590 a arzum ütü
250ye de pembe havlu takımı
sıcak çikolata : 16192
tarçın : 16213
evet
ama saat 4te k13ü giricektik ne güzel
kızlarrr simdi siparis girmek icin kuzenin evine geldimm ne yani yeni katalogu hemen veremicem mi siparisss ertelenmiş mi:Sss
:95::95:yaaaa kızlar çok sinirliym temsilcime 95 tllik sipariş girdm şu panaromada ki erkek saatinden stoklarda kalmadığından 75 tl altına inmiş ve 7,5 tl kargo ücreti eklemişler ne saçma birşey yaa böyle olmuodu hiç sadece stoklarla sınırlı yazan ürünler stok bittiğinde kargo ücreti eklenirdi daha örnek olarak gönderemiolrsa katalogta nasl göndereckler allahım delirecm 15 dakikadr müşteri temsilcisne bağlanmayı bekliorum rezil edicm onları yaa stoklarla sınırlı yazmadkları halde 7,5 tl kargo ücreti eklemişler
allahımm yaaaa avon resmen beni de çarptı binlerce liralık siparişler verdm ben bugüne kadr 100.000e yakın paralar kazandrdm onlara yazıklar olsun ayıp ayıp bu yaptıkları açmıolr hala daha müşteri temsilcisine bağlanamadm
benim eski bir arkadaş milyarlık siparişler veriyordu aynı sorunları oda yaşıyordu cnm yani avon için bütün temsilciler eşit hiç kimseye ayrıcalık yapmıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?