- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.381
Ama bana vermediğim ay hiç gelmiyooooilk kez duydum, demek geliyo.... e neden bana hiç gelmiyoo peki, bu avon ayrı seçi mi yapıyo yoksam al sana avon
genelde baharatlı olan parfümler kalıcılık olarak diğer parfümlerden daha kalıcı oluyor,ya da bende öyle oluyor ,ben buğday tenliyim aromadisiac testerını denedim hoş durdu.Bu ay almayı düşündüm ama daha diğer parfümlerim yarıdan fazla, o yüzden bitmeye yakın indirime girerse aromadisiacı almayı düşünüyorum.Güzel kokukızlar aromadisiac kullanıp kalıcılığından mutlu olan var mı
Allah iyiliğini versincanım ya zaten bize devlet vurmuş atmış dağın başına bide avon vuruyor görüyomusun garibanız ya vuran vurana
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, corummelek, esteda, masumprenses, mavis81, pelka, PrensesPeri, toraman, _Dersena_
ooooooooo hoşgeldiniz ne var ne yok
selam kızlar :82: bol satışlar :98:
yeni smile lerimiz çok güzel :92::95:
slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?
KKnın kuzularrrrrrıııııııı nasılsınız
dersenaaaa elinde avon güneş gözlüğü var mııııı bana acil 4 tane lazım yaaa müşteriler sıralandııı:82::81::92:
slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?
:92::92: kızlaaar ben bu smile e bayıldımmm sütyen sallıyo yaaaa:92::92::92::90:
yok dadlum ya dün deseydin keşke..stkta kalmamış mı??
:113::117:kalmamış yaaa:78:
yok dadlum ya dün deseydin keşke..stkta kalmamış mı??
:113::117:kalmamış yaaa:78:
tühh üzüldümkuzum ya ..neyse umarım yakın kampanyada tekrarverilir... 749 satışımız var süperiz kızlarbakalım dahada artar inşaALLAH ..bu aradaa pançoo stoklarda var haberiniz olsun ..
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?