Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aaa banada sipariş vermediğim zaman yeni katalog gelmiyor?? bende kendimi tutcam bu ay,yılbasına saklıcam alacakalrımı ama inşş.pişman olmam..şimdiden supershockun göz kalemleri aklımı çelmeye başladı bileeeeeee

kızlar aromadisiac kullanıp kalıcılığından mutlu olan var mı
genelde baharatlı olan parfümler kalıcılık olarak diğer parfümlerden daha kalıcı oluyor,ya da bende öyle oluyor ,ben buğday tenliyim aromadisiac testerını denedim hoş durdu.Bu ay almayı düşündüm ama daha diğer parfümlerim yarıdan fazla, o yüzden bitmeye yakın indirime girerse aromadisiacı almayı düşünüyorum.Güzel koku
canım ya zaten bize devlet vurmuş atmış dağın başına bide avon vuruyor görüyomusun garibanız ya vuran vurana
Allah iyiliğini versin

merhaba kızlar
bugün gelen siparişleri dağıttım ama daha yeni sipariş almadım
bir kaç güne haber gelir umarım

k13e geç kaldım ya daha dün sipariş verdim yarın gelicek k13 kataloğu dolayısıyla indirim broşürünün siparişe yetişeceğini hiç sanmıyorum,sipariş gelsede herşey biter getirtemem heralde

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, corummelek, esteda, masumprenses, mavis81, pelka, PrensesPeri, toraman, _Dersena_
ooooooooo hoşgeldiniz ne var ne yok

slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
OkYaNuS_35, 68ozthen, corummelek, esteda, masumprenses, mavis81, pelka, PrensesPeri, toraman, _Dersena_
ooooooooo hoşgeldiniz ne var ne yok

merhaba canım
siparişler var aklımda bu ay nasıl olcek diye

slm kızlar
avonun yeni supermafnify rimeli hakkında ne düşünüyorsunuz?ben uzun zamandır shock kullanıyorum bu rimel nasıldır deneyen var mı?

inan hiç bir işe yaramıyor ben ve müsterilerim hiç memnun kalmadık hacim falan yok yani shock ta devam et bana kalırsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…