- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
- 163
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.361
bide bu eladia yüzüğü istedim..
nasıl güzelmi..
isteyen oldumu cvp lütfennnnn.....
ben aldım canım ama mecbur yaza kadar beklicek,,ama ben avonun kremlerinde vs..bozulmaya pek rastlamadım daha bugüne kadar.1 senelik kremlerim var daha bozulmadılar:)bana sorarsan al ,çnkü fiatı güzel.yaz gelincede hazır elinin altında olmuş olur.kokusu falanda güzel.almayımmı yaza kadar bozulurmu yada daha fazla indirime girermi acaba?kışın sanki etekmi giyiyoz dimi şurda en fazla 1-2 haftada havalar buz keser:18: yoksa havalar soğuyor diye indirimde derseniz alıp çekmeceme koyim yazın kullanırım .siz uzun zamandır avon işini yapıyosunuz kızlar avonun stratejisini bilirsiniz hangisini yapayım?
hı bak bkt55 ciğim söylemiş cilt emmiyo diye.... tatlişim benim cildim kuru.... hemen emiyo o yüzden...artık ne kadar neme ihtiyacı varsa zavallı cildim
cevaplayan yokmu?
canım yeni gördüm, sen yağını mı soruyosun..... burda aylar önce ilk çıktıgında bir iki arkadaş çok övmüştü yağını.... gece bile parlıyo demişti.....gündüz de güneşin altında minik minik simler parlıyo demişlerdi.....sonra bende aldım o kadar memnun kaldımki.... fakat geçenlerde,cilt emmiyo demişler, benimki hemen emiyo canım, yalnız şöyle bişey var benim cildim kurudur o yüzden hemen emiyo olabilir..... normalde johnson baby oil bed time kullanıyorum ama bu da cok hoşuma gitti benim.... bu arada jel eyelinerı yine söylüyorum yabancı bloglar cok methediyo....onun gümüşünden alcam o kadar güzelki resmini gördüm....harika....
ben aldım canım ama mecbur yaza kadar beklicek,,ama ben avonun kremlerinde vs..bozulmaya pek rastlamadım daha bugüne kadar.1 senelik kremlerim var daha bozulmadılar:)bana sorarsan al ,çnkü fiatı güzel.yaz gelincede hazır elinin altında olmuş olur.kokusu falanda güzel.
canım benm dogrudur .benmde bacaklarım çok kurudur,bacaklarımda emmiyor ama vucuduma sürdüğümde pek emmiyodu.ya tabi öle vıcık vıcık bi yagda değil aslında ama insan bide kışın lahana gibi giyinince rahatsız oldum ben.belki yazın kullnsaydım öle olmazdı.ama gerçekten kokusu yapısı çok güzel.
şu bu ay yeni çıkan jel kalemdenmi bahsediyorsun eğer oysa bende grisine bayıldım göz tam göz altına çekmelikeğer alırsanız burada fikirlerinizi paylaşırmısınız .
şu bu ay yeni çıkan jel kalemdenmi bahsediyorsun eğer oysa bende grisine bayıldım göz tam göz altına çekmelikeğer alırsanız burada fikirlerinizi paylaşırmısınız .
peki kızlar o zaman ben alayım bekleteyim yazın tatile giderken valizime atarım .teşekkürler canlarım
tabi paylaşırım canım.... ben zaten ne alırsam burda su iyi begendim,su iyi begenmedim diye paylaşıyorum,iyi oluyo fikir edinmiş oluyoruz.... ben de bayadır yoktum netim yoktu bikaç gündür yine burdayımgrisi süper....gerci yabancı bloglar siyahını methetmişler. urban decay , mac siyah kalemlerinden bile daha iyi oldugunu söylüyolar, renk verişi,kalıcılıgı..... ama ben siyah kullanmıyorum,grisini alcam.parlak gri duruyodu fotoda.
canım bu jel kalem mevzusunu birkaç kez daha duydum ama ben katalogta göremedim böyle bir kalem sayfa kaçta şekerim ?
golden lady;canım sorma bende ne k12 var ne k 13, ücra yerdeyim çevremden dolayı hiç müşterim yok,kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece..... kendimi k14 e saklıyorum.....benim de tek temennim k 14 te indimli olması .....inşallah olur yaa..... hangimiz önce alırsak yazarız.....benim k13 ten siparişim olmadıgı
için yılbaşı katalogu elimde olamıcak maalesef.....birileriniz bana burdan yazarsınız istediğim ürünlerin kodlarını olurmu
golden lady;canım sorma bende ne k12 var ne k 13, ücra yerdeyim çevremden dolayı hiç müşterim yok,kendi ihtiyaçlarımı alıyorum sadece..... kendimi k14 e saklıyorum.....benim de tek temennim k 14 te indimli olması .....inşallah olur yaa..... hangimiz önce alırsak yazarız.....benim k13 ten siparişim olmadıgı
için yılbaşı katalogu elimde olamıcak maalesef.....birileriniz bana burdan yazarsınız istediğim ürünlerin kodlarını olurmu
cevaplayan yokmu?
kader arkadaşımya bu k14 ü bende inanılmaz merak ediyorum ha akıl diyo sende bişey alma kızm ya bak millet hep yılbaşından bahsediyo sonrada diyom ya ama güzel şeyler var alayım:83:ben varya bu sene çok savurgan oldum ya oturduğum yerde canım sıkılıyor sunu alim bunu alim eşim şimdilik bişey demiyor ama sınırlarıda pek zorlamamk lazım dimi ama:92:bu arada ben sipariş vermezsen katalog gelmiyor olayını bilmiyordum.avon yine gönderir sanıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu
yok cnm yeni kampanya başladıktan 1 2 gün içinde kapıya kadar ücretsiz geliyor benim bir kaç kez gelmemişti meğerse benim katolog başka adrese gidiyormuş tö hemen düzeltti yani sipariş vermesende gelir merak etme.
birde yılbaşını beklemene gerek yok yılbaşında herşey düşmüyorki !
Ama bana vermediğim ay hiç gelmiyooooilk kez duydum, demek geliyo.... e neden bana hiç gelmiyoo peki, bu avon ayrı seçi mi yapıyo yoksam al sana avon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?