- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.341
kızlar ben bugün ilk siparişimi verdim yeni üye olduğum için benim eve gelen kıza verdim sipariş kodlarını ben bundan sonra hep kızı mı arayacağım yoksa kendim mi vereceğim avonun temsilci sayfasına giremiyorum henüz temsilci no yok bilgi verirseniz sevinirim
valla tatlım ben katalogtaki en son sayfadaki ışıltılı kremi alcam onu kullandım daha önce diğerlerini kullanmadığım için fikrim yok ama arka kapaktaki süperr
kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:
evet canım ikisininde kodunu yazcann
daha k12 den sipariş verecek olanlar ve benim gibi bilmeyenler için yazıyorum netten sipariş verirken fırsat kösesi var ve panaramada görmediğim ürünler var bakmadan geçmeyin bence mesela ben içinden turkuaz göz kalemi seçtim oradaki fiyatı 2.53 iken faturama 1.90 yansımıs bir bakın bence ben denemek için öylesine seçtim ama bir daha ki siparişimde hiç kaçırmam artık
ya konuyla ilgisi yok ama bişey sormak istiyorum eklediğiniz resimlerde kk kürklü kadın logosu varya bu resimler üye olmayan kişiler tarafında açılmıyor nereden ve nasıl ekliyorsunuz benim eklediklerimi üye olmayanlar görebiliyor ? :44:
cnm hiçfarkında değildim valla ama su sekilde ekledim önce cevap yaz bölümüne girip mesajımı yazdım asagı dogru indim eklenti ekle yazıyor sadece üst bölüme ekledim resimleri bu şekilde oldu :)
kızlar ya bir sorum olacak karar veremedim yardım edin lütfen.ışıltılı bir vücut losyonu istiyorum özellikle bacaklarım etekliyken şöyle parlasın biraz istiyorum.bu ayda kaç tane ürün var bu şekilde .sizce hangisi daha güzel?indirim broşüründe 8 liraya düşenmi?katalogtaki altın ışıltıları yazanmı?yoksa panoramadakilermi hangisi güzel ya:26:
katologtaki altın ışıltılı olanı güzel canıım.pırıltıları sarı simli çünkü dekoltelerde daha hoş duruyor .ama set halinde almanı tavsiye etmem.çünkü vucut yağı kullanışlı değil.boşuna para verme.
teşekkürler tatlım sarı simli ise güzeldir özellikle yazın bronz tende çok iyi durur.ama tek başına losyonda pek indirim yok canım neden yağı güzel değil?kıyafetemi bulaşıyor?
teşekkürler tatlım sarı simli ise güzeldir özellikle yazın bronz tende çok iyi durur.ama tek başına losyonda pek indirim yok canım neden yağı güzel değil?kıyafetemi bulaşıyor?
sürdüğünde cilt yagı pek emmiyor böle cildin yağlı kalıyor.ama nemlendirmesi çok güzel.onun da içinde sarı simler var zaten.belkide ben kışın kullandığım için memnun kalmadım.şimdi bıraktım,yazın kullancam bende.ozman daha ii olur..
aslında haklısn paket alman daha avantajlı.
canım yeni gördüm, sen yağını mı soruyosun..... burda aylar önce ilk çıktıgında bir iki arkadaş çok övmüştü yağını.... gece bile parlıyo demişti.....gündüz de güneşin altında minik minik simler parlıyo demişlerdi.....sonra bende aldım o kadar memnun kaldımki.... fakat geçenlerde,cilt emmiyo demişler, benimki hemen emiyo canım, yalnız şöyle bişey var benim cildim kurudur o yüzden hemen emiyo olabilir..... normalde johnson baby oil bed time kullanıyorum ama bu da cok hoşuma gitti benim.... bu arada jel eyelinerı yine söylüyorum yabancı bloglar cok methediyo....onun gümüşünden alcam o kadar güzelki resmini gördüm....harika....
cnm o benim bahsettiğim ışıltılı pembeler diyor ona dikkat et yalnız vucut yağlarıda daha çok yazın bronz tende güzel duruyor .
almayımmı yaza kadar bozulurmu yada daha fazla indirime girermi acaba?kışın sanki etekmi giyiyoz dimi şurda en fazla 1-2 haftada havalar buz keser:18: yoksa havalar soğuyor diye indirimde derseniz alıp çekmeceme koyim yazın kullanırım .siz uzun zamandır avon işini yapıyosunuz kızlar avonun stratejisini bilirsiniz hangisini yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?