- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.261
benimde indirim brosüründen dediğin gibi parlak görünüm veren makyaj ürünü dikkatimi çekti cnm ama ayrıca en bastaki allık ve 6 sekle giren yüzük hoş duruyor
canım o en baştaki allık minicik birşey hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. bi arkadaşım aldı onu hatta bende sipariş girecektim kendime ama o ay para sıkıntım olduğu için vazgeçmiştim ve çok üzülmüştüm tüh tüh gitti allık diye. arkadaşımın allığı geldi ve sonuç tam bir fiyasko o kadar küçükki. iyikide almamışım dedim. yinede sen bilirsin tatlım.
ay yokşekerim ben satış yapmıyorumki doğru dürüst:)75 i tamamlayım diye gelişine veriyorum hem açılmış ürünü niye alsınlarki?
kızlar bu indirim broşürü sadece temsilciler için yani fiyatları bize geliş halimi yoksa yine üstüne kar marjımızı koymuşlarmı?birde ordada ışıltılı bir losyon var o nasıl ?hangisini tercih etsem daha iyi sayfa 142 deki altın ışıltılımı daha güzel yoksa indirim broşüründekimi?
sadece açtım ve tek kirpiğime sürdüm.zaten fiyatı 12.10 ben 10 liraya verdim bu yüzden...
canım temsilci değil,müşteri fiyatları onlar.
milli felaket mi:) sevdim bu lafı... biz bizimkine eşkıya diyoruz:))) daha az önce t vnin düğmesini hakladı oturdu şimdi sıra diğer düğmelerde:)))
benimde indirim brosüründen dediğin gibi parlak görünüm veren makyaj ürünü dikkatimi çekti cnm ama ayrıca en bastaki allık ve 6 sekle giren yüzük hoş duruyor
arkadaşlar bişi sorucan lütfen cevaplayın 15 günlük gecikmiş bir borcum vardı bugün ödedim ama avon sitesine girdiğimde faturamdaki fiyat siteyi altüst ettim faizli başka fiyat varmı die bulamadım bende faturamdaki fiyatı ödedim ama faiz işlemiyormu yani nasıl yapıcaktım ben bunu anlata bildim mi bilemiyorum ama lütfen cvp
bali blis tenmi bahsediyorsun cnm ben aldım k 12 dennn süper kokusu evet simli ama ben koltuk altıma kullanıcaktım sızlaattı yaakızlar pırıltılı vücut losyonu hakkında bir fikriniz yokmu?gerçekten pırıl pırıl parlarmıyız ki:)))
merhaba kızlar ben k12 panaramdan seri sonundan calla lily takı seti siparişi vercem ama boyutunu nerden bulup gircem ilk defa yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bali blis tenmi bahsediyorsun cnm ben aldım k 12 dennn süper kokusu evet simli ama ben koltuk altıma kullanıcaktım sızlaattı yaa( vücuduma sıkarım arada dicem ama yine sızlatabilir neden öyle oldu anlamadım bende kıyafetlerime deodorant olarak kullanırım napim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?