- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.201
arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..
sizinde bişiymi yaw ben 26 yaşındayım gören lise öğrencisi sanıyor hatta erkek kardeşim var benden 5 yaş küçük onu benim abim sanıyorlar
Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.
günaydın kızlar..
geçenlerde magnify maskara siparişi vermiştim elime geldi de o ne öyle yaa oyuncak gibi bi fırça.. küçücük bişey nasıl sinir oldum..
nerde benim maybelline maskaralarım nerde bu....
merhaba güzeller:))k13 bugün elime geçti.size birkaç ürün sormak istiyorum.umarım kullananınız olmustur.1.)glamorous gold diye altın ışıltılı bir paket var hani sayfa 142 de 22 lira olan.gerçekten ışıldıyormu güzelmi sizce tavsiye edermisiniz?2.) anew fondötenin hangisi daha güzel kompact olanmı yoksa likit olanmı?birde %40ın altına düşermi fiyat çok acele değil çünkü.3.)panoramadaki 8li göz farları nasıl?kalıcımı sürümü güzelmi birde hangisinin renkleri daha hoş durur?gerçekten çok güzel fiyatta çok iyi derseniz ikisinide almayı düşünüyorum.uzunca süre başka fara ihtiyacım kalmaz dimi.yardımlarınızı bekliyorum canlarım hepinize sevgiler
maşallah ilkşah rabbim artırsın satışlarını..ben daha 150 yi görmedimkızlar bu ay tam 1860 tllik sipariş vermişm 100 tllik sipariş daha toplayabilrsm cumaya kadr 3. yemek takımını alacğm
arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..
günaydın kızlar..
geçenlerde magnify maskara siparişi vermiştim elime geldi de o ne öyle yaa oyuncak gibi bi fırça.. küçücük bişey nasıl sinir oldum..
keşke iade etmeseydin sende satabilirdin.k.13 te hediyesiz 12,10 zatenherkes hediyesine kanıpta alıyor tatlım:)bende almıstım az önce iade ettim:)
Bana daha önce hiç olmadı. Ama sence mantıklı bir şey mi bu? Parasını verip katalog alıyorsun ve eksik geliyor. Sonuçta indirim broşürü de kataloğa dahil.
selam kızlar bende p.tesi üye oldum avona saış temsilcisi olarak aslında pek bi çevrem yok komsular akrabalar felan basladım ama becerebilir miyim bilmiyorum insanlarla fazla bi diologum yok sizlerden bilgi alabilirmiyim bu konuda nasıl satış yaptığınız hakkında
günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?