Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

inci rengi dediğine göre olabilir tatlım.ben henüz k13 ü görmedim.yarın gelecek benim kargom.geldiğinde ilk işim bakmak olacak tatlişim sağol
bi araştırmak lazım şekerim

teşekürler ben panoramaya baktım onları gördüm
ben yanlış anladım ilk gün deyince bunlardan başka extra bişey zannettim
tamam cnm
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?

ben ben ben:))) hatta oğlum perşembe günü 1 yaşına giriyoooo

milli felaket mi:) sevdim bu lafı... biz bizimkine eşkıya diyoruz:))) daha az önce t vnin düğmesini hakladı oturdu şimdi sıra diğer düğmelerde:)))

bende likit eyelinerdan çok memnunum canım.... siyahından almıştım....2 . alışım zaten....rengini tam veriyo ve uzun süreli kalıyo bende....memnun olmana cok sevindim.

merhabalar acaba avonun bu ayki yeni kataloğu e-broşür şeklinde olan var mı yada nasıl ulaşabilirim?

of hala sevkiyata hazırlanıyor diyo 29 ekimde vermiştim siparişi 1 hafta olcak nerdeyse
,müşterilerim sürekli soruyor sinir oldum yaa

tamam canım çok sağol.dencem mutlaka...

kızlar bu arada benmde kızım vaaarr 1,buçuk yaşında.evet avoncuların hep kızı oluyo:))

Kızlar 5 adet k13 kataloğu istemiştim, 3 ünün indirim broşürü gelmemiş. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir düzen görmedim ya. Hem parasını verip katalog alıyoruz sonra da kataloğumuz eksik geliyo oh be ne güzel iş...
Ben mail attım avona baya da bi döşedim. Bu resmen terbiyesizlik ya.

indirim broşürünü zaten hep az koyuyorlar canım.

katalog adedince hiç gelmedi bana

merhabalar acaba avonun bu ayki yeni kataloğu e-broşür şeklinde olan var mı yada nasıl ulaşabilirim?

özel mesjla gönderiorm kuşum
kuşum zaten hep yarısı kadr indrm broşürü gönderiolr stoklar az olduğundan çok fazla müşteriye ulaşmamsı içn

kızlar bu ay tam 1860 tllik sipariş vermişm 100 tllik sipariş daha toplayabilrsm cumaya kadr 3. yemek takımını alacğm

arkadaslar sevgılı avoncu0lar sıze bırkac sorum olacak, k13 katalogunda parfum fırsatları var. 1. sı wısh of happınes ıle wısh of love. 2. sı wındscape erkek ve bayan. 3. su make me smıle, make me wonder, fıre me up. bu setlerden hangısını ya da hangılerını onerırsınız. sadece make me wonder ve wısh of love kokularını bılıyorum. dıgerlerı hakkında hıcbır fıkrım yok. sımdıye dek avondan cok parfum aldım kokusunu bıle hıc bılmeden. hepsınden de memnun kaldım. artık eskısı gıbı kucuk esantıyonlarda gelmıyor. bana fıkır verırsenız cok sevınırım.. tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…