• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar..

yüzdeki siyah noktalar için clearskin ürünlerinden hangisini alayım??

geçen sayfalarda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdide onu..

gözenekleri çok belirgin cildimin ve siyah noktalardan da rahatsız oluyorum..

yeşil renkli seri mi yoksa mavi seriyi mi önerirsiniz??

merhaba kızlar..

yüzdeki siyah noktalar için clearskin ürünlerinden hangisini alayım??

geçen sayfalarda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdide onu..

gözenekleri çok belirgin cildimin ve siyah noktalardan da rahatsız oluyorum..

yeşil renkli seri mi yoksa mavi seriyi mi önerirsiniz??

hiçbirini alma bence ,ben aldım ama öle duruyor.çok gecici çözümler sunuyor çünkü.peeling yapıosun bi 10 dk iii,sora yine aynısiyah noktalar..
bence daha dermokozmetik ürünler al canm.mesela la roche vs vs..

aklımı çeldiniz kızlarrrrrr şu jel kalemden bende sipariş vericek göz içi için inş. güzel şöyle kapkara durur bi istediğim gibi kalem bulamadım zaten yaa birde bi sorum olucak bu soft plum allık güzel renk veriyormu kataloktan açık pembe duruyor aynısımı ben koyu pembe fuşya gibi bir renk istiyorumda
ten rengin ne cnm
ben buğday tenliyim.. soft plum pembeden ziyade fuşya vurgulu bi allık..
ayrıca ufak tefek lekeler varsa onları bile dengeliyo örtüyo.. ben memnunum cnm.. indirimdeyse al derim.. nemlendirici sürüp uygularsan daha da kalıcı oluyo..

herkeze merhaba bende aranıza yeni katıldım
birkaç şey sormak istiyorum

1- numune setleri nasıl almamı önerirmisiniz ? yoksa tek tek kendim mi seçeyim siz hangilerini önerirsiniz ?
2- içeriği nelerdir güncel ürünlermi var eskilermi var ?
3- siparişlerinizi nezaman veriyorsunuz kampanya bitişine yakınmı yoksa 75 tl yi geçincemi sipariş veriyorsunuz ?
aklıma ilk gelenler bunlar geldkce sorarım artık

şimdiden teşekkürler herkeze iyi satışlar
numune setleri güzel cnm alabilirsin..

Off yaaa bizim sitenin ankesörlerinde sorun varmış beni aramışlar aramışlar güvenlikten kargonuz geldi diye, hatlar sorunlu olduğu için tabi çalmadı telefonum falan. evde yokum diye göndermişler kargoyu.
iadem de vardı ta öbür kargoma kaldı, akşam gidip alıcam bi de şimdi onu :36:

kızlar acaba ordaki adamlarla konuşsam da desem ki ya ben evdeydim ama böle böle oldu, iadem de vardı, size şimdi burdan versem iademi yine ücretsiz verir misiniz ay lütfen mutlaka iade etmem gerek falan desem olmamı yaaa :58:
istanbulda iade ücretsiz cnm

arkadaşlar ben cumartesi günü iade verdim kargoya ama yanında kargo poşeti yoktu arabadaydı benim evim ara sokakta araba girmiyor dedi ben poşete koyarım daha öncede aynı kişi getirmişti kargoyu tamam dedim avon poşetine koydum iade makbuzuyla birlikte sorun çıkmaz herhalde değilmi
ben verdim öyle sanmam..

hiçbirini alma bence ,ben aldım ama öle duruyor.çok gecici çözümler sunuyor çünkü.peeling yapıosun bi 10 dk iii,sora yine aynısiyah noktalar..
bence daha dermokozmetik ürünler al canm.mesela la roche vs vs..

aslında geçmişte bi süre farklı markaların bu tarz ürünlerini kullandım. hiç birinden memnun kalmamıştım. o yüzden epeydir kullanmıyorum.

geçenlerde burda bu konu geçmişti arkadaşlar memnun kaldık demişlerdi. k13te de indirimdeyken alayım demiştim..

bende onun koyu kahvesi var sürümü çok rahat ve çok kalıcı oda akmıyor hiç.gerçi ben fırçayla hafif dağıtarak sürüyorum daha buğulu dursun diye ama yinede akşama kadar kalıyor gözümde:))çok güzel bencede

canım bişey sorucam.bu bahsettiğn kalem şu pırıltılı olanlar dimi.bendede onun mavisi varda fırçayla nasıl sürüyosun onu merak ettim??

valla bilemiyorum canım ama bence biran önce uyku düzenini oluştur.mesela erken yat ders çalışacağın zamanda sabahın erken saatlerinde kalk.zaten çok erken kalkarsan uykun gelir tatlişim:34:bak ablana 30 yaşındayım ama kimse inanmıyor :21:

bende küçük gösteriyorum 21 yasındayım ama 18 varmısın diyolar ühüü :D

ACİL CEVAP ACİL CEVAP

Kızlar acil biri cevap versin lütfen, k11 de hani anew 45+ yüz temizleme, krem vs seti vardı ya paket fiyatı 66 mıydı 65 miydi neydi yaaa ben de dün attım salak gibi o katalogu.
Müşterimin o paketten istedikleri k12 siparişlerimle geldi de fiyatını yazıcam katalog yok faturayı da bulamadım. acil yardım lütfiiin
:28:

Son düzenleme:
bende küçük gösteriyorum 21 yasındayım ama 18 varmısın diyolar ühüü :D

sizinde bişiymi yaw ben 26 yaşındayım gören lise öğrencisi sanıyor hatta erkek kardeşim var benden 5 yaş küçük onu benim abim sanıyorlar :52: :60:

kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlar :9: genç kalmak güzel bir duygu :54:

Back