- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.161
ACİL CEVAP ACİL CEVAP
Kızlar acil biri cevap versin lütfen, k11 de hani anew 45+ yüz temizleme, krem vs seti vardı ya paket fiyatı 66 mıydı 65 miydi neydi yaaa ben de dün attım salak gibi o katalogu.
Müşterimin o paketten istedikleri k12 siparişlerimle geldi de fiyatını yazıcam katalog yok faturayı da bulamadım. acil yardım lütfiiin
paket fiyatı 61 tl canım
kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlargenç kalmak güzel bir duygu
canım bişey sorucam.bu bahsettiğn kalem şu pırıltılı olanlar dimi.bendede onun mavisi varda fırçayla nasıl sürüyosun onu merak ettim??
kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlargenç kalmak güzel bir duygu
merhaba kızlar..
yüzdeki siyah noktalar için clearskin ürünlerinden hangisini alayım??
geçen sayfalarda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdide onu..
gözenekleri çok belirgin cildimin ve siyah noktalardan da rahatsız oluyorum..
yeşil renkli seri mi yoksa mavi seriyi mi önerirsiniz??
bende senle aynı fikirdeyim canım 18 olmak için ne çok beklemiştimsana kesinlikle katılıyorum canım.özellikle bizim yaşlarımızda daha güzel geliyor.çünkü 18-20 yaşlarında büyük görünmek istiyorsun sana aaa15 duruyosun dediklerinde sinir oluyosun.25 yaş civarında önemsemiyosun nasılsa bir yaşlanma belirtisi olamaz o yaşta.ama 30lu yaşlara girince çevrendekilerden daha genç göründüğünü hissediyorsun buda tabi çok mutlu ediyor insanı:))
kızlar banada cevap??? kaç kişi online ama fikir veren yok
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?
bende senle aynı fikirdeyim canım 18 olmak için ne çok beklemiştimhalbuki 18 yaşına gelmenin çokta önemi olmadığını hatta çocukluğun daha kıymetli olduğunu büyüyünce anladım.neyseki görüntü kurtarıyor
en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?
3 ay sonra oglusum geliyor allah nasip ederse :)
3 ay sonra oglusum geliyor allah nasip ederse :)
ben herhangi bişey yapmıyorum henüz.cildime birşey sürmeye korkuyorum ilerki yıllarda sorun olur diye.sen araştırıyorsun madem edindiğin faydalı bilgileri bizimle paylaşırsın artık dimi :)evet ama şimdilik kurtarıyor be tatlım.asıl şuandan sonra kırışmayla savaşacağız ..inşallah genç görüntümüzü uzun süre koruyabiliriz.valla ben şimdiden anti-aging yiyecekler tüketmeye,gece iyi uyumaya,spor yapmaya önem veriyorum.hatta şuanda vitaminleri araştırıyorum.cilldin neminin devamını sağlayan vitamin almayı bile düşünüyorum:)istiyorumki 40 yaşındada böyle olayım.ama mümkünmü bilmiyorum.
canım eşimin burun gözenekleri büyük ve çok belirgin çokta fazla siyah nokta oluyor.ben mavi seriden temizleyici maske aldım haftada bir uyguluyor sonuçtan memnunuz..
sizinde bişiymi yaw ben 26 yaşındayım gören lise öğrencisi sanıyor hatta erkek kardeşim var benden 5 yaş küçük onu benim abim sanıyorlar
Arkadaşlar elimizdeki eski katalogları ne yapcaz atıyormuyuz
0,50 krs a avon geri almazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?