Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

paket fiyatı 61 tl canım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
OkYaNuS_35, ayca34, bal_petegi, greeneyes3543+, gulsaherhan, gul_eser, jeoeo, mavi26, ursula
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık

arkadaşlar ya şu k12 deki mega impact rujların hediyesi olan tekli göz farlarının chestnut olanın rengi nası çok mu koyu yoksa ten rengimize yakın bir renkmi?
hangi renkerl daha güzel ?

Son düzenleme:
kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlar genç kalmak güzel bir duygu

bende minyom tipliyimdır
25 yaşındayım ama herkes küçük sanıyor yaşımdan 6 7 yaş bir de kızım var ona bile inanası gelmiyor milletinnn
genç olmakkk güzeldirrr

ay bir sürü sayfa ilerlemiş okuyamadım da inşallah önemli bir bilgi kaçırmamışımdır

canım bişey sorucam.bu bahsettiğn kalem şu pırıltılı olanlar dimi.bendede onun mavisi varda fırçayla nasıl sürüyosun onu merak ettim??

hayır canım pırıltılı olan değil diğeri benim kullandığım.ama oda olur farketmez bence.önce normal kalemi sür sonra üstünden hafif hafif far fırçası ile dağıt.öyle daha doğal ve buğulu duruyor tatlım.

kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlar genç kalmak güzel bir duygu

sana kesinlikle katılıyorum canım.özellikle bizim yaşlarımızda daha güzel geliyor.çünkü 18-20 yaşlarında büyük görünmek istiyorsun sana aaa15 duruyosun dediklerinde sinir oluyosun.25 yaş civarında önemsemiyosun nasılsa bir yaşlanma belirtisi olamaz o yaşta.ama 30lu yaşlara girince çevrendekilerden daha genç göründüğünü hissediyorsun buda tabi çok mutlu ediyor insanı:))

en çok dikkatimi çeken biz avoncuların hep kızları var ya:)arkadaşlar hiç oğlum diyen duymadım varmı aranızda oğluşu olan?

kızlar banada cevap??? kaç kişi online ama fikir veren yok

Son düzenleme:
bende senle aynı fikirdeyim canım 18 olmak için ne çok beklemiştim halbuki 18 yaşına gelmenin çokta önemi olmadığını hatta çocukluğun daha kıymetli olduğunu büyüyünce anladım.neyseki görüntü kurtarıyor

evet ama şimdilik kurtarıyor be tatlım.asıl şuandan sonra kırışmayla savaşacağız ..inşallah genç görüntümüzü uzun süre koruyabiliriz.valla ben şimdiden anti-aging yiyecekler tüketmeye,gece iyi uyumaya,spor yapmaya önem veriyorum.hatta şuanda vitaminleri araştırıyorum.cilldin neminin devamını sağlayan vitamin almayı bile düşünüyorum:)istiyorumki 40 yaşındada böyle olayım.ama mümkünmü bilmiyorum.

ben herhangi bişey yapmıyorum henüz.cildime birşey sürmeye korkuyorum ilerki yıllarda sorun olur diye.sen araştırıyorsun madem edindiğin faydalı bilgileri bizimle paylaşırsın artık dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…