Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar..

yüzdeki siyah noktalar için clearskin ürünlerinden hangisini alayım??

geçen sayfalarda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdide onu..

gözenekleri çok belirgin cildimin ve siyah noktalardan da rahatsız oluyorum..

yeşil renkli seri mi yoksa mavi seriyi mi önerirsiniz??

hiçbirini alma bence ,ben aldım ama öle duruyor.çok gecici çözümler sunuyor çünkü.peeling yapıosun bi 10 dk iii,sora yine aynısiyah noktalar..
bence daha dermokozmetik ürünler al canm.mesela la roche vs vs..

ten rengin ne cnm
ben buğday tenliyim.. soft plum pembeden ziyade fuşya vurgulu bi allık..
ayrıca ufak tefek lekeler varsa onları bile dengeliyo örtüyo.. ben memnunum cnm.. indirimdeyse al derim.. nemlendirici sürüp uygularsan daha da kalıcı oluyo..

numune setleri güzel cnm alabilirsin..

istanbulda iade ücretsiz cnm

ben verdim öyle sanmam..

hiçbirini alma bence ,ben aldım ama öle duruyor.çok gecici çözümler sunuyor çünkü.peeling yapıosun bi 10 dk iii,sora yine aynısiyah noktalar..
bence daha dermokozmetik ürünler al canm.mesela la roche vs vs..

aslında geçmişte bi süre farklı markaların bu tarz ürünlerini kullandım. hiç birinden memnun kalmamıştım. o yüzden epeydir kullanmıyorum.

geçenlerde burda bu konu geçmişti arkadaşlar memnun kaldık demişlerdi. k13te de indirimdeyken alayım demiştim..

canım bişey sorucam.bu bahsettiğn kalem şu pırıltılı olanlar dimi.bendede onun mavisi varda fırçayla nasıl sürüyosun onu merak ettim??

bende küçük gösteriyorum 21 yasındayım ama 18 varmısın diyolar ühüü

ACİL CEVAP ACİL CEVAP

Kızlar acil biri cevap versin lütfen, k11 de hani anew 45+ yüz temizleme, krem vs seti vardı ya paket fiyatı 66 mıydı 65 miydi neydi yaaa ben de dün attım salak gibi o katalogu.
Müşterimin o paketten istedikleri k12 siparişlerimle geldi de fiyatını yazıcam katalog yok faturayı da bulamadım. acil yardım lütfiiin

Son düzenleme:
bende küçük gösteriyorum 21 yasındayım ama 18 varmısın diyolar ühüü

sizinde bişiymi yaw ben 26 yaşındayım gören lise öğrencisi sanıyor hatta erkek kardeşim var benden 5 yaş küçük onu benim abim sanıyorlar

kızlar çok şanslıyız galiba bende 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. ama beni gören herkes 24-25 sanıyor.yenimi evlisin diye soruyorlar genç kalmak güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…