• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

katrecim aynı şey benim içimden gecmişti biliyomusun "keşke mor rengi olsa" demiştim, bi anda sen yazmışsın.... bende eyeliner özürlüyüm.... zaten yakışmadıgını düşünüyorum bana..... ben bu gri yi gözaltım ve göz üstüm için istiyorum.

takım öncüm msn sine yine yazmış k12 bugün saat 16 son diye :22:
ben kimsenin üyesi olmamak için netten üye oldum ertesi gün bölge sorumlusu geldi kayıt yaptı sanırım onun üyesi olmuşum "sistem üyelik doğrulusunda ilerlediği için" 5 ay oldu bana hiç bir şekilde müdehalesi olmadı sat yada satma diye, son gün uyarısıda olmuyor, zaten katalogların arka kapağında son gün tarihleri belli.bu takım öncüleri daha niye bu kadar zora sokuyorlar insanları? para için bu kadar hırs yapmaya değermi?:20:
buradanda öğrendimki bu takım öncülerinin çoğu üyeleri kendi çıkarları için kullanıyor.

valla benim takım öncüsüde hiç aramaz sormaz bile 2 ay sipariş veremedim de ben aradım katalog getirirmisin üyeliğim iptal olck diye :))

İADE KIZLAR BAKIN!!!

dün kargoya gittim iadeye alıcı ödemeli yollanıyomuş artık bi cok arkadaşım yollamış dedim...

bayan aslında sadece kapıda ücret alınmıyo buraya gelipte alıcı ödemeli olması yaak aslında ama olsun dedi ücret almadı :)))

bende tamamen kargo çalışanlarıyla ilgili bi durum isteseler almayabiliyolar..

İADE KIZLAR BAKIN!!!

dün kargoya gittim iadeye alıcı ödemeli yollanıyomuş artık bi cok arkadaşım yollamış dedim...

bayan aslında sadece kapıda ücret alınmıyo buraya gelipte alıcı ödemeli olması yaak aslında ama olsun dedi ücret almadı :)))

bende tamamen kargo çalışanlarıyla ilgili bi durum isteseler almayabiliyolar..

Allah Allah... insiyatife kaldık desene :9:

aklımı çeldiniz kızlarrrrrr şu jel kalemden bende sipariş vericek göz içi için inş. güzel şöyle kapkara durur bi istediğim gibi kalem bulamadım zaten yaa birde bi sorum olucak bu soft plum allık güzel renk veriyormu kataloktan açık pembe duruyor aynısımı ben koyu pembe fuşya gibi bir renk istiyorumda

selam kızlar k12 sipariş kargom bugün geldi ama siparişlerim arasındaki eledia yüzük(s10) yokk :( kutuya koymayı mı unutmuşdır acaba listede gözüküyor çünkü..yardımlarınız bekliyorum

aklımı çeldiniz kızlarrrrrr şu jel kalemden bende sipariş vericek göz içi için inş. güzel şöyle kapkara durur bi istediğim gibi kalem bulamadım zaten yaa birde bi sorum olucak bu soft plum allık güzel renk veriyormu kataloktan açık pembe duruyor aynısımı ben koyu pembe fuşya gibi bir renk istiyorumda

cnm geçen kampanya avonun acılıp kapanan göz kaleminden aldım siyah gözüme eyeliner seklinde altlı üstlü sürüyorum simsiyah duruyor herkes eyeliner zannediyor arkadaşlarım kalem deyince bayagı sasırdı ama söyle birsey var arkadasım geçen sene almış aynı kalemden onunki gri gibi sürüyor benim sansıma tam istediğim gibi akmıyorda tüm gün gliba avon yenilemiş açılıp kapanan kalemlerini.

ben kimsenin üyesi olmamak için netten üye oldum ertesi gün bölge sorumlusu geldi kayıt yaptı sanırım onun üyesi olmuşum "sistem üyelik doğrulusunda ilerlediği için" 5 ay oldu bana hiç bir şekilde müdehalesi olmadı sat yada satma diye, son gün uyarısıda olmuyor, zaten katalogların arka kapağında son gün tarihleri belli.bu takım öncüleri daha niye bu kadar zora sokuyorlar insanları? para için bu kadar hırs yapmaya değermi?:20:
buradanda öğrendimki bu takım öncülerinin çoğu üyeleri kendi çıkarları için kullanıyor.

evet canım malesef..

benimkisi ne sıkıştırıyor ne müdahale ediyor ne de siparişimin üstüne sipariş ekliyor

ama tek sorunu şu son gün palavrası onu da bu konu sayesinde öğrendim artık panik yapmam :54:

cnm geçen kampanya avonun acılıp kapanan göz kaleminden aldım siyah gözüme eyeliner seklinde altlı üstlü sürüyorum simsiyah duruyor herkes eyeliner zannediyor arkadaşlarım kalem deyince bayagı sasırdı ama söyle birsey var arkadasım geçen sene almış aynı kalemden onunki gri gibi sürüyor benim sansıma tam istediğim gibi akmıyorda tüm gün gliba avon yenilemiş açılıp kapanan kalemlerini.

şu k12deki hani bir ürün alana hediye dudak kalemi ;ruj;far ve açınıp kapanan kalem vardı ondan mı bahsediyorsun ben aldım bir tane ondan siyah ama yok yine uçuk siyah duruyor:(

kızlar sayfaya herhangi bir resim eklediğimde misafirler tarafından görünmesin istiyorum benim eklediklerim görünüyor kayıtlı üyeler haricinde görünmemesi için ne yapıyoruz acaba?

herkeze merhaba bende aranıza yeni katıldım
birkaç şey sormak istiyorum

1- numune setleri nasıl almamı önerirmisiniz ? yoksa tek tek kendim mi seçeyim siz hangilerini önerirsiniz ?
2- içeriği nelerdir güncel ürünlermi var eskilermi var ?
3- siparişlerinizi nezaman veriyorsunuz kampanya bitişine yakınmı yoksa 75 tl yi geçincemi sipariş veriyorsunuz ?
aklıma ilk gelenler bunlar geldkce sorarım artık

şimdiden teşekkürler herkeze iyi satışlar

cnm ben de laciverdini almıştım göz kaleminin valla sabah sürüyorum akşam hala gözümde:))) aynı eyeliner gibi ama o eyelinerdan da aldım likit olandan ondan da çok memnun kaldım:)

herkeze merhaba bende aranıza yeni katıldım
birkaç şey sormak istiyorum

1- numune setleri nasıl almamı önerirmisiniz ? yoksa tek tek kendim mi seçeyim siz hangilerini önerirsiniz ?
2- içeriği nelerdir güncel ürünlermi var eskilermi var ?
3- siparişlerinizi nezaman veriyorsunuz kampanya bitişine yakınmı yoksa 75 tl yi geçincemi sipariş veriyorsunuz ?
aklıma ilk gelenler bunlar geldkce sorarım artık

şimdiden teşekkürler herkeze iyi satışlar

merhaba cnm hoşgeldin aramıza.
ben numune set almıştım 23lük olandan. ama şöyle düşün satabileceğin müşteri kitlesi nasıl krem alır mı örneğin. en çok parfüm numunelerine bakılıyo bazen de rujlara. ben numune setindeki eksikleri tek tek sonradan tamamlıyorum hepsi olmuyo içinde. ben olsam sırf parfüm numune seti alırım. belki bi de ruj.... ama sen eğer krem alacak tanıdıklar da var diyosan o başka.
ürünler güncelleniyor ama bazı ürünler zamanla kalkıyor satıştan, yeni olanları bazen siparişlerle hediye gibi gönderiyorlar bazen de biz alıyoruz satılan parfüm numuneleri 5li mesela.
cnm eğer kampanyanın ilk günü verirsen belli bi limiti geçerse satışın, hediye oluyor bi de 2 ya da 3. haftadan itibaren gün hediyleri oluyor belli bi limiti gçeip sipariş verirsen sana hediye yolluyor avon o hediyeye avonun internet sitesinden bakabilirsin.
cnm sana da bol satışlar... :13:

bende onun koyu kahvesi var sürümü çok rahat ve çok kalıcı oda akmıyor hiç.gerçi ben fırçayla hafif dağıtarak sürüyorum daha buğulu dursun diye ama yinede akşama kadar kalıyor gözümde:))çok güzel bencede

mavis cnm sen makyajda aydınlatıcı bişi soruyodun ya k 13 indirim broşüründe 3. sf.da parlak görünüm veren makyaj ürünü var inci rengi parlaklaık verir yanak ve kaş altı bölgenize diyo o mu acep senin sorduğun? fiyatı da 13.90 da düşmüş. kullanan varsa bi sor bakalım.

:9: cavabın için tekrar teşekkür ederim
bende zaten ruj ve parfüm düşünüyordum
birini bu ay birini öbür ay alırım artık

birde ilk gün sipariş verirsen hediye var demişsin
yani kampanya 13 05.11.2010 da başlıyor o günmü vermem gerekiyor birde sabit bir limit varmı yoksa her kampanya değişiyormu

Son düzenleme:
şekerim ben hiç o limite ulaşamadığım için:) ama panoramaya baktıysan orda da yazıyor ilk 15000 temsilciden biri olursan pembe havlu takımı hediye ediyor avon ama limit temsilci fiyatıyla toplam 250 tl artı 10 katalog. onun için ben ilk gün dedim
gün hediyeleri değişiyor en son göz kalemi vardı açılıp kapanan göz kalemi. onu en son dk açıklıyorlar genellikle onda da limit sanırım 150 civarı bişi oluyo
benm müşterim yok ben kendime alıyorum bi tek. ama senin varsa bu fırsatları değerlendir
ya da mesela k13 katalogundan anew ürünlerinden 4 tane sipariş verip 1 tane de platinum anew verirsen 10 da katalog alırsan saat hediye ediliyo
bunlar hep panoramada yazıyo cnm
güzel bi saat ama dedim ya ben satış yapamıyorum:)

şekerim ben hiç o limite ulaşamadığım için:) ama panoramaya baktıysan orda da yazıyor ilk 15000 temsilciden biri olursan pembe havlu takımı hediye ediyor avon ama limit temsilci fiyatıyla toplam 250 tl artı 10 katalog. onun için ben ilk gün dedim
gün hediyeleri değişiyor en son göz kalemi vardı açılıp kapanan göz kalemi. onu en son dk açıklıyorlar genellikle onda da limit sanırım 150 civarı bişi oluyo
benm müşterim yok ben kendime alıyorum bi tek. ama senin varsa bu fırsatları değerlendir
ya da mesela k13 katalogundan anew ürünlerinden 4 tane sipariş verip 1 tane de platinum anew verirsen 10 da katalog alırsan saat hediye ediliyo
bunlar hep panoramada yazıyo cnm
güzel bi saat ama dedim ya ben satış yapamıyorum:)

teşekürler ben panoramaya baktım onları gördüm
:17: ben yanlış anladım ilk gün deyince bunlardan başka extra bişey zannettim :52:

Back