Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Arkadaşlar kırmızı tonlarında bi ruj istiorum ama kıpkırmızı çiğ bişi olsunda istemiorum. Color trend deki raisin wine ı beğeniyorum :icecream:
Ultra colour rich lipstick Instant mocha nasıldır acaba? :uhm: kafamçokkarıştı Kullananlar varsa fikir almak istiyorum :1rolleyes:
Çokmu şey istiyorum ne sırnaşık şey sırnaşık şey

arkadaşlar avonun fuşya rengi bir ruju vardı dışı kremdi rujun hatta bilen varmı acab o ruju arıyorum nasıl bulabilirm :KK43:

Mango sorbet nasıl acaba? :uhm: turuncuya mı yakın kırmızı ya mı?
kullanan varsa fikirlerini alabilirmiyim :ecrin_bebek: bu arada iki resimde aynı ruja ait farklı durduklarına bakmayın delikafadulden

1191058813pln_Avon_moda_haber.jpg
AVON-KOPUK-RUJ-APRICOT-NUDE-SOK-INDIRIMLI__17599128_0.jpg

slm,ben tümkozmetik ürürnlerimi avondan almaya başladım.ruj da dahil.evet katologdaki renkle uyumsuzluk oluyor,bu yüzden mutlaka tester isteyin.bir de bu tavsiye olayı yanlış bence çünkü her renk herkeste farklı duruyor malum,ben ısrarla tester istemenizi önereceğim:)bir de yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum;
rujların çoğu kanserojen kurşun maddesini içeriyor YSL başta olmak üzere birtek avon ve pastel rujlarda yokmuş.test çok basit elinize ruj sürüp 24-14 ayar arası altın yüzüğü ruja sürüyorsunuz ruj kararırsa kurşun var demekmiş.sevgiler...

avonun eskiden çıkardığı colortrend serisinin plum diye bi ruju vardı harika bi renk vişne çürüğü mor karışımı kim görse hayran kalıyordu niye kaldırdı ki onu:KK43:
bir de ultra color rich dolgun görünüm veren ruj wine kiss hastasıyım:KK70:
yeni katalogdan da intense.in en koyu olanını siparş werdm umarım istediğim gibi bir şeydir..

Pro to go yu cok seviyorum ozellikle provite plum du sanırım umarm dogru hatrladm :)

Pro to go yu cok seviyorum ozellikle provite plum du sanırım umarm dogru hatrladm :)

provocative plum :) ben de onu çok severek kullanıyorum. En çok pembe tonlu rujları seviyorum. Ultra Colour Rich serisinden bir ruj almak istiyorum K10 kataloğundan. Ama hangi ruju alacağımı şaşırmış haldeyim. Instant Mocha'nın testerını denedim daha önce, çok güzeldi. Iced Coffee ve Carnation'ı da beğenmiştim. Country Rose'un testerı bende yok malesef.. Saten grubundan alacağım sanırım bir adet..

bugün yeni siparişlerim geldi.

pro-to go dazzling coral tam bir mercan rengi bayıldım ambalajına falan da.
color trend sequin istemiştim o da çok hoş açık renk tatlı bir pembe çok beğendim.

X