Dudak Makyajı Avon Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
valla ben estee de diorda givenchy lancome hepsinden ruj kullandım ama saatlerce olduğu gibi kalan bi ruja rastlamadım avonda öle yani rujların kalıcılık ömrü kısa

selam kızlar.aranızda ultra colour rich serisinden country rose deneyen oldu mu?? sipariş edicem ama rengi çok mu açık acaba?

hımm sağol canım..daha önce sheer solar rose diye bi renk vardı bu seride, çok güzel bi pembeydi ama kalktı..hiçbiri onun yerini dolduramıycak galiba :KK43:

hımm sağol canım..daha önce sheer solar rose diye bi renk vardı bu seride, çok güzel bi pembeydi ama kalktı..hiçbiri onun yerini dolduramıycak galiba :KK43:

cNm pEmbE oLaRaK SpARKlinG BLusH vAr BeN KuLLanIyorUm TavSiYe EdErİM..
ÇiNGeNe PeMbESi SiMLi...
:asigim:

en sevdiğim avon rujlarım: incredible (dolgunluk veren seri) çok hoş bi kırmızı tonu
şimdi olmayan metallic red
frostiest mauve (serpil çakmaklı pembesinin açığı:))))
color trend kalpli berry plum
metallic blush

anew in yeni çıkan serisindende pembe bir ruj aldım rengi güzel ama bana yakışmadı kuzenime verdim o esmer çok şeker oldu:)

birsürü avon rujum var color trend serisi çok kaliteli değil dandik:) kalpli olanları biraz daha iyi diğerlerinden çok memnunum ben

Hiç yanımdan ayırmadığım Avon rujumu bitirdim, yazısı silinmiş ama okuyabildiğim kadarıyla Knockcut Pink. Çok doğal bir renkti. Beyaz tenli olduğum için beni açtı, soluk göstermedi.
Özel günlerde ise kırmızı olan Red 2000 - 010206 (böyle yazıyor altında) kullanıyorum. Gayet de kalıcı.

Biten rujumun yerine Deborah markalı kiremit rengi bir ruj aldım. Saçlarımı bakır tonuna boyattığım için pembedense kremit rengini tercih ettim bu sefer.

avonun parıltılı ruju iced caffee en sevdiğim ruju açık tenliyim ve çok doğal duruyor hemde çok güzel görünüyor asla vazgeçemeyeceğim tek ruj
avonu aslında sevmem ama bu rujuna bayılıyorum

colortrend serisinden şu anda elimde

biquni : beyaz tenli olduğum için bu renk bana çok yakışıyor
vino disco : Bayaa koyu bi rengi var ama fazlalığını peçete ile alınca hoş duruyor
pink sunrise : çok açık bi renk ölü gibi duruyor. Genelde başka rujların altına sürüyorum

iced champink istediğim matlığı yansıtacağını düşünerek ve raisin wine da canlı olduğunu düşünerek sipariş verdim.:dance:

Hiçbirinin katalogdaki renklerle alakası yok tabiiki :) Gelsinler bakalım hayırlısı:dance:

bende avonla ilgili genel yorumlara katılıyorum.ne alsam rengi başka çıktı.sadece ruj değil pudra ve fondötenlerde öyle.personel match diye bi pudrası var,en koyu rengini aldım.gelen bembeyaz bi renk hadi bembeyazlığı geçtim dedim fondötenle süreyim.resmen toz ya o kadar kötüki anlatamam yani yüzde durmuyor.yok gibi bişey.öyle duruyor evde.avonun bitek göz kalemleri ve saç bakım serisi güzel.rujlarından sevgililer gününde çıkan kalplilerden almıştım eh işte kıvamında.splaking blush ı arkadaşlar çok övmüş bi deniyim diyorum.bide color trend in start up pink i çok övüyorlar onuda bi denemeyi düşünüyorum..

bende avon'un color trend serisinden
vino dısco
sequın ve bequnı rujlarını kullanıyorum.
seguın hafif pırıltılı bir rengi var.
vino dısco yu özellikle esmerlere tavsiye ederim.hemde kalıcı
bequni'de fena değil.

ben avonun 2 rujundan memnunum. biri kiss and go rujlardan AMETHYST diğeri bu ay katalogta olan kiss N rujlardan DAZZLİNG POUT

ikiside pembe tonu güzel rujlar. pütür pütür de olmuyor.

bende bu ayki katalogtan sipariş vermek istiyorum ama renkler nasıl bilemiyorum bi kere sipariş vermiştim çok farklı bi renk geldi bende arkadaşıma verdim. vino disko, raisin wine ,sequin ve amethst nasıl renkler. ..pazartesi akşam sipariş vericemde yardımcı olursanız sevinirim .:))

Merhaba mn54,

Yazdığın rujların renklerini sipariş vereceğin temsilcinden avon sayfasından gerçek renklerini göstermesini isteyebilirsin, onun haricinde ben buradan gönderebilseydim mutlaka gönderecektim ancak gönderemiyorum....vino disco = mürdüm eriği rengi, Raisin wine =koyu turuncu kırmızıdan türemiş gibi, Seguin = toz - mat pembe, ametishst = pembe ..umarım yardımcı olmuşumdur ancak yinede temsilcin ile görüş derim tavsiye için....

kızlar bende avonun 8li ruj paletini ısmarladım şuanakadar birçok avon ruju kullandım hepside çok hoşuma gitti özellikle sürmeli kapaklı olan ruj ama artık o satılmıyor.8li palet ruju kullananlar varsa nasıl buldular

ne zaman avon un rujunu kullansam dudaklarım çatlıyor. ben de mi sorun var avon da mı anlamadım.

kiss go rujundan memnun olmadım
sevgililer günün de çıkar öpücük şeklindeki rujuda aynen ısınınca renk veriyo fakat oda sert
hadi bide gloss deniyeyim dedim şöle gri renkli şekerli bi şey adını hatırlayamadım oda hiiiç kalıcı değil ama tadı güsel

X