AVON ORİFLAME VE AMVAY'E BAŞLADIM.TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞALIM LÜTFEN...

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
Selam kızlar....
oğlum üniversitede niri de lise 3 de kızımda ilkokula başladı azıcık eve katkım olur belki diye avon oriflame ve amway satışlarına başladım...
Ama şu anda en güzel avon gidiyor
Acaba herkes biliyor da ondan mıdır? Yoksa katalogları güzel mi hazırlanıyor? Yada her keseye her kesime uygun ürün bulunabiliyor ondan mı? Bilmiyorum
Ama durum bu
Rabbim hayırlı kazanç nasip etsin herkese... henüz 1 ay oldu... Inşallah becere bilirim...
aranızda bu işleri yapanlar varsa tecrübelerimizi paylaşalım...
Yardımcı olun ablanıza kızlar...

Ben avons ballı şampuan kullanıyorum ve tavsiyeler ile çok kişide kullandı gidiyor bu iş yapın derim ek gelir kolay gelsin

Avon satılıyor rimelleride harika ben kullanıyorum hatta sizden alabilirim gerçi nedeniniz bakmadım ama özelden konuşuruz olmazsa...sevgier

bende 3 ünüde birlikte yapmış biriyim şimdilerde ise oriflame lideriyim sadece içlerinde en karlı oriflame.. sadece satış değil amwaydaki network sisteminede sahiptir oriflame ve büyümek daha basittir.. geçen ay 680 lira satış karım hariç pirim aldım mesala

avonun fiyatlarının uygun olması daha cazip geliyor ama ben huncalife üyeliğide yapmanızı tavsiye ederim bu ürünler bitkisel ve bu kategoride fiyatları uygun daha ayrıntılı bilgi verebilirm ilgilenirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…