• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon- Only Imagine ( Kullanan var mi?)

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
436
398
37
Sisesi cok hosuma gitti, ismarlamak istiyorum ama kokusu nasil
kullananlar söyleyebilir mi?

Sisesine bakin:16:

avon-only-imagine.jpg

kullanmadım ama kokladım, mükemmel bir koku değil, be delicious'a benzettim biraz, herkesin beğenebilceği sıradan bir koku, bence be delicious'ı seven bunu da sever.

Ben Cansu. avonda takım öncesi olarak görev yapıyorum. Parfümü kendimde kullanıyorum çok güzel. yeni çıkan bir koku. ksinlikle tavsiye ederim. bu arada aramızda Avon ailesine katılmak isteyen olursa bana mail atabilirsiniz.

kullanmadım ama kokladım, mükemmel bir koku değil, be delicious'a benzettim biraz, herkesin beğenebilceği sıradan bir koku, bence be delicious'ı seven bunu da sever.

Ben Cansu. avonda takım öncesi olarak görev yapıyorum. Parfümü kendimde kullanıyorum çok güzel. yeni çıkan bir koku. ksinlikle tavsiye ederim. bu arada aramızda Avon ailesine katılmak isteyen olursa bana mail atabilirsiniz.

be delicious en sevdigim parfüm diyebilirim,
begenecegim demek ki benziyorsa...

Yofun ciceksi bi kokusu var ama çok sıradan. Yani heryerde duyabileceğiniz bi koku. Yaz için kullanilabilir yada sırf aynanın oönüne koymak için alınabilir. Fiyatı da uygun.

kadınsılığı olmayan basit bir koku
fazla fresh bence
ben pek beğenmedim

bende merak edip numunesini sipariş ettim.o güzelim şişeye yakışmayan bir koku , malesef beğenmedim.sırf şişesi için bir defalık alabilirim ama :)

Back