Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullanmadım ama kokladım, mükemmel bir koku değil, be delicious'a benzettim biraz, herkesin beğenebilceği sıradan bir koku, bence be delicious'ı seven bunu da sever.
Ben Cansu. avonda takım öncesi olarak görev yapıyorum. Parfümü kendimde kullanıyorum çok güzel. yeni çıkan bir koku. ksinlikle tavsiye ederim. bu arada aramızda Avon ailesine katılmak isteyen olursa bana mail atabilirsiniz.
kullanmadım ama kokladım, mükemmel bir koku değil, be delicious'a benzettim biraz, herkesin beğenebilceği sıradan bir koku, bence be delicious'ı seven bunu da sever.
Ben Cansu. avonda takım öncesi olarak görev yapıyorum. Parfümü kendimde kullanıyorum çok güzel. yeni çıkan bir koku. ksinlikle tavsiye ederim. bu arada aramızda Avon ailesine katılmak isteyen olursa bana mail atabilirsiniz.
Yofun ciceksi bi kokusu var ama çok sıradan. Yani heryerde duyabileceğiniz bi koku. Yaz için kullanilabilir yada sırf aynanın oönüne koymak için alınabilir. Fiyatı da uygun.