• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON MU YOKSA OİRFLAME Mİ SAĞLIK BAK. ONAYLI MI ?

Hangisi kalıcı, sağlıklı, etkili vesağlık bakanlığı onaylı?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
Merhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?

LR sağlık bakanlığı onaylı ve derma onaylı tek ürün... kimyasal içermiyor ...

Merhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?
Oriflame e uye ol derim. Ekibime katilirsan cok sevinirim. Beraber calisiriz. Ozelden mesajlasalim istersen. Isi anlatirim.

Farmasi sag.bak.onayli turk mali hayvanlar uzeri de test yapilmiyo ve kimyasal bulundurmuyo.tavsiye ederim uye olmak istersen bilgi geririm

Tabi ki LR :) dünya kozmetik derneğine üye olan tem Network firmasıdır ayrıca ürünleri sağlık bakanlığı ve dermatest onaylı. Geçen sene de en iyi pazarlama planı olan firma ödülünü aldı ürünlerin hepsi Almanya da üretiliyor ayrıntılı konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz

İkiside değil bence Huncalife herşeyden önce 1957'den bugünlere gelmiş bir Türk Şirketi ürünleri de %100 bitkisel,Sağlık Bakanlığı onaylı ve helal sertifikalı

Bence huncalife %100 türk malı yerli sermaye %40kar fırsatı mevcut helal sertifikalı güvenilir siparis zorunluluğu yok doğal kaliteli ürünleri ile kazancli ek is fırsatı ekibini kur satis yapmasan bile aylık prim al

Back