Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ama LR hakkında bir bilgim yok.LR sağlık bakanlığı onaylı ve derma onaylı tek ürün... kimyasal içermiyor ...
Oriflame e uye ol derim. Ekibime katilirsan cok sevinirim. Beraber calisiriz. Ozelden mesajlasalim istersen. Isi anlatirim.Merhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?
Teşekkürler cevap için.Oriflame e uye ol derim. Ekibime katilirsan cok sevinirim. Beraber calisiriz. Ozelden mesajlasalim istersen. Isi anlatirim.
Kesinlikle LR Health&Beauty diğerlerinden daha sağlıklı. Hem saglık bakanlığı hem dermatest onaylı, ayrıca daha başkaca bir sürü onayı var.Teşekkürler cevap için.
Teşekkürler canım:)Kesinlikle LR Health&Beauty diğerlerinden daha sağlıklı. Hem saglık bakanlığı hem dermatest onaylı, ayrıca daha başkaca bir sürü onayı var.
Farmasi sag.bak.onayli turk mali hayvanlar uzeri de test yapilmiyo ve kimyasal bulundurmuyo.tavsiye ederim uye olmak istersen bilgi geririmMerhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?
Tabi ki LR :) dünya kozmetik derneğine üye olan tem Network firmasıdır ayrıca ürünleri sağlık bakanlığı ve dermatest onaylı. Geçen sene de en iyi pazarlama planı olan firma ödülünü aldı ürünlerin hepsi Almanya da üretiliyor ayrıntılı konuşmak isterseniz mesaj atabilirsinizMerhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?
Bence huncalife %100 türk malı yerli sermaye %40kar fırsatı mevcut helal sertifikalı güvenilir siparis zorunluluğu yok doğal kaliteli ürünleri ile kazancli ek is fırsatı ekibini kur satis yapmasan bile aylık prim alMerhaba arkadaşlar. Oirflame ya da Avona üye olmak istiyorum. Sizce hangisi daha sağlıklı, kaliteli, cilt sağlığını göz önünde tutan bir marka?