• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Little Red Dress

Ziyagillerdenn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
160
153
303
İstanbul
slm arkadaşlar avonun yeni çıkan Little red dress adlı parfümünü kullanan varmı? yada koklayan vs. sipariş vercem ama böle bilmedende verdiğin siparişlerden dolayı kullanmadığım o kadar çok parfümüm varki. bloglardada aradım daha kimse kullanmamış :(:31:

ben de çok merak ediyorum şahsen. daha önce little black dress kullandım gayet güzeldi bu serinin kötü olacağını sanmam ama tabi danışmakta fayda var umarım kullanan birileri cvp verir.

aynen yaa bende meraktan çatlayacağım, temsilciyim-sipariş vermeye karar verdim, bugn yada yarın siparişi vereceğim bana ulaştğı zaman sizidehaberdar ederim :) Ama kullanıp beğenmeyen varsa herkesin yorumlarını bekliyorum =))

cuma günü verdiğim avon siparişleri halaaaa gelmediiiii:20: bu sebeble little red dress imde elime ulaşmadı bi ulaşsa hemen yorumlarımı iletcem yaa ama sanırım biraz wish of love ı andıırıyormuş yabancı bloglardan anladığım kadarıyla.ayhhh çatlicam

Siparişlerm geldiiiiiiiiiiiiiii:31: little red dress e AŞIK OLDUUUUUM. böyle gül kokusuyla şeker kokusu karışımı gibi çk beğendim kızlar

aaaa!! ay şimdi daha fazla heyecanlandm nasıl kalıcı mı white dress yada black dress e benziyomu onlardan güzel mi :D heyecan bastı valla güle güle kullan, bende en yakın zamanda alıcam inşallahh<3

bugün sürdüm parfümü kimle görüşsem parfümün harika nerden aldın adı ne bunun falan dediler. bende acaip beğendim. daha öncede lisede senelerce little black dress kullanmıştım. mutlaka deneyin gayette kalıcı. şuan bunları yazarken bile bileğime sürmüştüm onu kokluyroum :)

ben pek beğenmedim, bana fazla sert geldi. wish of love a benziyor biraz durdukça daha güzel oluyor ama bende fazla durmuyor ne yazıkki

Son düzenleme:
Bende geçen bir kaç gün önce little red dress aldım süper bir koku bayıldım kesinlikle muhteşem. Bütün arkadaşlarım adı ne parfümünün diye soruyorlar :) kesinlikle ağır değil gayet hoş kokladıkça koklayası geliyor insanın :) hatta little red dress rujda çıkarmış rujunuda aldım oda çok güzel :) tavsiye ederim. :16:

arkadaşlar aranızda bileniniz varmı acaba jet femme edt neden satıştan kaldırıldı???? yada tekrar satışa sunulacakmı?? off yani okadar bekledim(((((((((

Gül kokusu gibi diyenler olmuş. Alakası bile yok ama bayıldım harika. Little lace dress de harika.

Back