Saç Bakım Ürünleri Avon... Kırık saç uçları için onarıcı Serum

canım ben her banyodan sonra saçım nemliyken sürüyorum,çok da gidiyo bana ya,sür allah sür o yüzden çok alıyorum her ay..ama zaten uçlara sürülüyor direkt saç derisine temas etmiyor..

ben de alıp deneyeyim kızlar, zaten bir o kalmıştı denemediğim.

bana pek iyi gelmedi kızlar bi işe yaramadı.. kırıklar kesilmeden tamamen iyileşemiyor maalesef

aldım, deniyorum ama merak ettim kızlar, ürün için yanıcıdır diyor, düzleştirmek zararlı değil mi onu sürdükten sonra?

kızlar..
AVON K10 dergisinde (gelecek ay)
bu onarıcı serum..
1 alana 1 bedava ..
haberiniz olsun :)

kullanımını da yazayım..ekstra bilgi olsun.. :)kaydirigubbakcemile2
parmağınıza bir kaç damla ürünü dökerek,ıslak veya kuru saç uçlarına masaj yaparak uygulayınız.uygulamadan sonra saçlarınızı durulamayınız..:1hug::1hug:

ürünün özellikleri:
^^saçları besler.
^^sağlıkla parlamasını sağlar.
^^saçların kırılmasını önler.

bende çok memnunum bu üründen...şimdi kampanyada 1 alana 1 bedava..güzell bi ürün..kokusu da çok hoşşş

amaç kırılmış saç ucunu düzeltmek diil zaten saçın kırılmasını önlüyo ben bi senedir kullanıyorum hep ve saçlarımda hep belimdedir hiç kırılmaz daha önce hep kestirmek zorunda kalırdım hiç uzatamıyodum ki ben de uzun saç sevenlerdenim yani...:nazar:

böyle ürünlere hap şüpheli bakıyorum açıkcası. mesela bu arkadaş neden sadece 2 tane msj yazmış ve sadece bu konuda. amaç satmak mı diye aklımdan geçmiyo değil yani. saygılarımla...

adı üstünde..kırık onarmıyo..kırıkları önlüyo arkadaşlar..

ARkadaslar ben bu serumu 3 aydan beri kullaniyorum ve coook memmunum.Saclari besledigini inaniyorum vede yumusak yaptigi kesin.Ama Kiriklari önlüyormu onu bilemiyorum.Ya Arkadaslar Nezaman kampanya var yine bi alana bir bedava.Yurtdisindayim burdan bilemiyorum.

ARkadaslar ben bu serumu 3 aydan beri kullaniyorum ve coook memmunum.Saclari besledigini inaniyorum vede yumusak yaptigi kesin.Ama Kiriklari önlüyormu onu bilemiyorum.Ya Arkadaslar Nezaman kampanya var yine bi alana bir bedava.Yurtdisindayim burdan bilemiyorum.

Şu anda yok canım aralık sayısında inş.. olur bende denemek istiyorumgamyoncuiremsu

ben kullandım hiçbir etkisi olmadı hatta kötü bile oldu bi acayip yaptı yaaaaa:KK43:(

Bende bu ürünü kullanıyorum arkadaşlar banyodan sonra uyguluyorum çok kolay taranıyor saçlarım,yumuşacık oluyor..Kokusuda çok güzel ben memnunum:1closedeyes:

bende hiç işe yaramadı bu serum demekki her saçta aynı etkiye sahip diil. umarım sizde yarar

yağlılık hissi dışında hiçbir farkı olmadı

ben kullandım, her duştan sonra kullanıyordum ama öyle aham şaham bir etkisini görmedim.

bende de alışkanlık gibi oldu evden çıkmadan fln uçlarına sürüyorum ama çok da etkili değil gibi gliss in kırık önleyici maskesi çok iyi gelmişti

ezgi35 le aynı fikirdeyim.hiç bir bakım yağı ya da kremi markası her ne olursa olsun kırıkları onarmaz.ancak saçınızı kestirir tamamen kırıklarından kurtulduktan sonra kullanırsanız taramayla ve çevrenin etkisiyle oluşan kırılmayı önleyebilir.yeryüzünde kırıkları tamir eden ürün henüz çıkmadı.bu ürünü kullanıp daha sonra çatallaşıp ikiye ayrılmış saç telinin birleştiğini gören var mı?

X