kızlar bu ayki avon katoloğunda 30 ml avon incandessence edp 13 ytl fakat kokusu nasıldır bilemiyorum perceive kullanıyorum kokusu hoş ama for away kadar kalıcı değil bu parfüm nasıl acaba? 50 ml katologta 60ytl eğer güzelse çok ucuza geliyo ama nasıl tavsiye edermisiniz:sm_confused:
güle güle kullan canimbende yeni sipariş ettim yarına gelirr:) arkadaşıma satmıştım da kendm almamıştım hiçç bu kadr ucuz olunca alim dedim:)
canım aldım süpermiş perceive verdiğim paraya yanıyorum 30ml bu ay kampanyadaydı 13 ytl aldım perceive verdiğim parayla 4 şişe alırdım nerdeyse yazık oldu ama neyseben bu parfümün yuvarlak şişelisini kullandım...çok güzel ve kalıcı tavsiye ederim..
canım aldım süpermiş perceive verdiğim paraya yanıyorum 30ml bu ay kampanyadaydı 13 ytl aldım perceive verdiğim parayla 4 şişe alırdım nerdeyse yazık oldu ama neyse
hemşerim valla ben 1 şişe aldım kampanya bitti keşke dedim daha alsaymışım ama forawayde alıcam kampanyaya girsinaynen bu ay ki kampanyadan aldım bende 3 şişe kokusu cok kalıcı agır değil ben cok memnunum tavsıye ederım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?