Avon Hair Minimising Lotion kullanıyorum ve çok memnunum :)

jiletle alındığı zaman,ağda yapıldıktan sonraki gibi etkili oluyor mu peki?
yani sonuçta ağdada kıl kökleri açılıyor ama jilette böyle bir durum yok :sm_confused:

arkadaşlar bu ürün tüm bölgelerde kullanılabiliyor mu??ben aldım fakat üzerinde kullanma talimatı falan hiçbişey yok.bilen varsa acil cevap yazabilir mi?

Arkadaşlar bende burda okuduktan sonra aldım bende düzenli kullanmadım ama baya faydasını gördüm bacağımda yer yer çıkmayan yerler bile var.

arkadaşlarr bende aldımm.düzenli kullanıcam sonuçları yazıcam mutlaka.yanlız aldığım avon temsilcisi 6 ay kullanımda cok etkili olduğunu söyledi.hergün sürmek gerekiyormuş.zaten 250 ml.arkasındasöyle dioyor: en iyi sonucu almak için traş ettiğiniz bölgeye günde 1 kez uygulayın..umarım işe yarar bayanssulusmile

sonuç güzelllllllllll opuyorumnanaktan seyrekleşti yer yer yok bile.cansızlastı tüyler zemuszemus 6 ay kullanmak lazımmış etkili sonuç için.simli gibi sanki sürünce tenim parlıyo,zaten nemlendiriyoda.kullanın dostlar buyrunnnnnnnnn kesin çözümmü bilmem ama beni mutlu etki şimdiden

merak ettim şu ürünü CADIARZU
benim gibi bol tüylü birinde işe yarar mı acaba bilmiyorumkismile

arkadaslar tüyleri kökünden alıp deneyin gercekten işe yarıyor.ben kolumda kullanıyorum.ilk yapışımda bile farkı gördüm.epilatörle aldım tüyleri,aldığım geceden itibaren tüyler cıkmaya baslayana kadar sürdüm.lütfen üşenmeyin deneyin ben begendim.

Ürün ßu kızLar merak edenLer için fotoğrafını koydum ..

ßu ürünü ßende kullanıyorum.
Hergün sürüldüğünde hem nemlendiririo hemde güzel fayda gösteriyo..

Ben bu ürünü 2 yıl önce alıp kullanmıştım. Bir süre sorna lazer'e başladım bu yüzden etkisi oldu mu bilemiyorum. ama yorumalrınıza gğveniyorum tekrar deneyeceğim

Ben bu ürünü 2 yıl önce alıp kullanmıştım. Bir süre sorna lazer'e başladım bu yüzden etkisi oldu mu bilemiyorum. ama yorumalrınıza gğveniyorum tekrar deneyeceğim

kökten almak önemli ama arkasında yazan traşlayın kısmına uyma bence canım.ve mantık olarakta kökten alınca etkisi daha ii olmalı diye düşünüyorum.umarım işe yarar sendede.yerimseniben .tüyler cıkana kadar her gece sür.hem nemlendirioda ohh bayanssulusmile

ben de yeni katalogtan alıcam bunu.. kullanmaya başlayınca inşallah paylaşırım etkisini

tamam canım söylediğin şekilde deneyeceğim. teşekkürler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…