- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
jiletle alındığı zaman,ağda yapıldıktan sonraki gibi etkili oluyor mu peki?merhabalar... ben bu ürünü lisedeyken bacaklarımın üst kısımları için kullanıyordum.ağda o kısımları çok acıttığından jiletle alıp ardından bu losyonu sürüyordum.aradan yıllar geçti jiletle almaya başladığım kısımla almadığım kısım arasında hala bariz bir çizgi var.şimdi bu ürünü tekrar aldım ve yüzüm için kullanmaya karar verdim.umarım etkisi olur yüzde de. almak isteyen varsa tavsiye ederim.
Evet canım yıl başı katalogunda 9.5 tl
arkadaşlar bu ürün tüm bölgelerde kullanılabiliyor mu??ben aldım fakat üzerinde kullanma talimatı falan hiçbişey yok.bilen varsa acil cevap yazabilir mi?
şu anda fiyatı nedir acaba???
Ben bu ürünü 2 yıl önce alıp kullanmıştım. Bir süre sorna lazer'e başladım bu yüzden etkisi oldu mu bilemiyorum. ama yorumalrınıza gğveniyorum tekrar deneyeceğim
kökten almak önemli ama arkasında yazan traşlayın kısmına uyma bence canım.ve mantık olarakta kökten alınca etkisi daha ii olmalı diye düşünüyorum.umarım işe yarar sendede.yerimseniben .tüyler cıkana kadar her gece sür.hem nemlendirioda ohh bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?