Avon Hair Minimising Lotion kullanıyorum ve çok memnunum :)

cicikedi

No Hope,No Fear !
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
44
0
86
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bundan bahsedeniniz olmuştur belki ama ben yeni olduğum için eski başlıkları pek inceleyemedim.Hepimiz şu gıcık tüylerden yana şikayetçiyiz.belki tam anlamıyla kurtulamıyoruz ama en azından geç ve daha seyrek çıkmalarını sağlayabiliriz.bunun için size fikir vermek istedim.
ben normalde avon ürünlerini pek kullanmam.8-9 ay önce ''skin so soft '' serisinden ''Hair minimising lotion'' aldım.mavi renkli şişede bir losyon.ağda sonrası ümitsizce sürdüm.yaklaşık bir hafta gece yatarken ağda yaptığım yerlerime sürdüm.gece yatarken sürme nedenim de kıl ve saç büyümesinin gece biz uykudayken gerçekleşmesi.daha faydalı olur diye düşündüm.
kısacası bende bu losyon çok işe yaradı.düzenli sürdüğüm zaman kıllar daha geç ve daha soluk renkte çıkıyor.biraz üşengeç olduğum için çok düzenli kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda bu sonucu elde ediyorum.kokusu falan da güzel.fiyatını tam hatırlamıyorum ama indirime girdiğinde 11 mi 12 mi neydi.
fikirlerimi paylaşmak istedim, umarım siz de memnun kalırsınız.
ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM, KARINCA YAĞI SIFIR ETKİ GÖSTERMİŞ BİRİ OLARAK BUNLARI YAZDIM

hmmmm bende de var bu losyon ama hic düzenli kullanmadim kullanmak istiyorum aslinda bakalim tembellik üsengeclik etmezsem

merhabalar... ben bu ürünü lisedeyken bacaklarımın üst kısımları için kullanıyordum.ağda o kısımları çok acıttığından jiletle alıp ardından bu losyonu sürüyordum.aradan yıllar geçti jiletle almaya başladığım kısımla almadığım kısım arasında hala bariz bir çizgi var.şimdi bu ürünü tekrar aldım ve yüzüm için kullanmaya karar verdim.umarım etkisi olur yüzde de. almak isteyen varsa tavsiye ederim.

Sagolun arkadaşlar verdiğiniz bilgi için her bölge için kullanılıyorsa çok güzel avondan sipariş edelim o zaman.

bende de var o üründen çok sık kullanmadıgım için bi etkisini göremedim ayda 2 veya3 kere kullanırım ama hergün kullanılması gerekiyo.

Bendede var ama kullanmıyordum deneyeyim bari yalnız bir şey soracağım, bu kremi her gün mü kullanmak gerek yoksa epilasyon yaptıktan sonra belli süresi mi var diyelim 7 gün falan sen bir hafta demişsin bu yüzden soruyorum?

ben bunu bu sene denedim. ama hormoonalrım yuksek suan diane 35 te kullanıyorum.. sadece deniz olmadıgı zmn yarım bacak alıyorum yada aldırıyorum...

hazirandan beri bacagımın alt tarafında denedim üst taraf kalın sert kıllar dizimden asagısı incecik elime gelen tüylerden :))) üst tarafada denicem en kısa sürede umarm yanılmam.. bıyık kas boyun gobek bacak sürüyorum ben aldırdıkca.

bacagımın diger tarafında etki gosterirse bunu da yazarım :)

Ben aldıktan sonra en az 4-5 gün sürüyorum.. genelde kıl cıkmaya baslayana kdr hatırladıkca sürüyorum..

karınca yagı için 3 gün diyolar kullandum bişeye yaramadı

ağdadan sonraki 3gün birarkere sürmeniz yeterli ama her agdadan sonra tekrar ederseniz zamanla farkı görceksiniz

Ben arkasını okudum her gün sürebilirsiniz aslında temizledikten sonra her gün uygulanabilir yazıo. sanırım cıkamaya baslayana kdr

Ya sanırım cidden işe yarıyo. benmki iyice inceldi ayh mutluyum ama bu azaltıcı. bitirmez ama cok gec cıkarıo ve incecik elime gelio. eskiden makinayla bile acırdı simdi sanki bosbos gezdiriorum makinayı gibi gelio:))

Ablam Avon satıyordu. 8 liraya sipariş verip aldım. Henüz deneme fırsatım olmadı ama buradaki yorumları görünce inanmaya başladım.

Kocaman bir kutu uzun süre kullanabilir. Eğer gerçekten işe yararsa 8 liraya tüylerden kurtulduk demektir :)

bnm işime yaradı. umarm kullananlarada etki eder solution urunu.. ayrıca forumdaki limoz tuz topiginede bakın ben agdadan sonra bu ve cıkana kadar ara ara buu suruyorum. etki edicegine inanıyrm.

Bende Avon temsilcisiyim ama hiç denememiştim bu ürünü yazılanları okuyunca cesaretlendim bu ay sipariş vericem kendime 9.5 tl şuanda indirimde sağolun kızlar umarım işe yararopuyorumnanaktan

ben uzun süre once almıstım aklıma geldikce sürerim hep :) ama su tuz limon olanınıda duyduktan sonra ikisini bir unutmadan yapmaya ozen gosterdm.

bacaklarımda bosluklar var. hani erkeklerde surtta mantar olur o bolgede sakal cıkmaz ya onun gibi cıkmıo bazen incerenksizler ele gelince direk kokunden dusuyolar fln...

ayrıca roll on u var onu deneyebilirsnz aynı sey koltuk altımdada yarı yarıya indi :) ben ilk aldıgımda bu losyonu surerm sonra dışarı cıktım zamanlar hep olmasada rooll onunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…